coca cola özütü fabrikaları nerelerde var

02 Kasım 2014

Merhaba Orhan,

 

Coca-Cola Şirketi’nin dünyada yaklaşık 250’ye yakın şişeleyici ortağı, 900’e yakın fabrikası bulunmaktadır. Dünyanın farklı noktalarında konsantre fabrikalarımız mevcut. Coca-Cola’nın konsantresi Türkiye’ye, tüm Avrupa’nın da konsantresini sağlayan İrlanda’daki konsantre fabrikasından gelmektedir. 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca cola zero nun şekersiz olduğunu söylüyorsunuz ama bana normal coca coladan daha şekerli geliyor bunun sebebini öğrenebilir miyim?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero’da şeker bulunmamaktadır. Ürünü tatlandırmak amacıyla düşük kalorili tatlandırıcılar kullanılmaktadır. Bu nedenle <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero düşük kalorili ürün portföyümüzde yer almaktadır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero’da kullanılan tatlandırıcılar aspartam, asesulfam potasyum ve sukralozdur.
İçerik
Ahmet Kural reklam filmini seslendiriyormu
Kardeş Payı’nda reklamımızı Ahmet Kural ve Murat Cemcir beraber seslendirmiştir.
Marka
Neden cam şişe kolanın tadı diğer kolalarınızdan daha güzel?
Gıda ürünlerinin tadı ambalaja bağlı olarak farklılık göstermez. Kullandığımız tüm ambalajlarımız ürünlerimizin tadını en iyi şekilde korumaya uygundur. Tüm gıda ürünleri uygun koşullarda saklanmalıdır. Böylelikle lezzetini ilk günkü gibi koruyacaktır.
İçerik
Sürekli aynı ve saçma, yalan yanlış içerikli sorular ile uğraşıyorsunuz vallahi allah yardımcınız olsun.. Bu güzel içicek için teşekkürler
Öncelikle bizi düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Ancak ‘’Merak Ettim’’ dediğiniz soruları hiç sıkılmadan keyifle yanıtlamaktan mutluluk duyuyoruz.
Marka
2L coca cola çap ve yükseklik ölçüsü nedir?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 2 L Pet ambalajlarımızın yüksekliği 340.85 mm ve çapı 104 mm'dir.
İçerik
Markanıza neden bu kadar çamur atılıyor? Böcek var, israil malı, tersten okununca... Kafam karışyor ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Coca Cola'nin eski tani neden yok ? eskiden daha çok asit ve zevk aliyorduk su anda ise zevk alamiyoruz asit yok denilecek kadar neden peki
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886’dan bu yana her yerde aynı yüksek kalite standartlarında üretilmeye devam etmektedir. Halk dilinde asit olarak tanımlanan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'nın kabarcıkları, bazı maden sularında da doğal bulunan karbondioksit gazıdır. Karbondioksit gazı, gazlı içeceklere baloncuklu etkiyi vermek için ekle...
Marka
kol kola çekilişinde bir kişiye birden fazla hediye gönderiliyormu ?
Evet, haftalık olarak 20 sefer çekilişe katılma hakkınız bulunuyor. Siz de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> kapaklarının altındaki kodlarla hem takımınıza desteğinizi gösterebilir hem de kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.