Coca Cola için bir projem var, bunu kiminle görüşebiliriz

09 Nisan 2019

Merhaba Arjin,

Değerli projenizi bizimle paylaşmak istediğiniz için teşekkür ederiz.

Şirketimiz sizin gibi eserlerini ve/veya fikirlerini paylaşma arzusunda olan kişilerin taleplerini aşağıda detayları belirtilen prosedür dahilinde değerlendirmektedir.

Birçok büyük şirket gibi şirketimizin de dünya çapında yürüttüğü pazarlama çalışmaları bulunmaktadır. Şirketimiz, prensipte istihdam ettiği elemanlarının fikirlerini değerlendirir ve benimsenen fikirler de Coca-Cola Sistemi içinde ülkelerin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirilir ve kullanılır. Bu şekilde hem karışıklık önlenmiş, hem de sistemli bir çalışma yapılması sağlanmış olur.

Bu şartlar altında Coca-Cola Türkiye olarak, projenizi değerlendiremeyeceğimizi üzülerek iletir, bize iletilen tüm eserlerin ve fikirlerin ancak Ek’te belirttiğimiz prosedürün takip edilmesi halinde, Atlanta'da bulunan merkezimizin yapacağı açıklamalar ve yönlendirmeler sonucunda değerlendirileceğini belirtmek isteriz.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Ek:
The Coca-Cola Company, hiçbir suretle;
a) reklam, tanıtım, promosyon malzemelerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,
b) ürün formüllerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,
c) halihazırda sirket içinde hayata geçirilmek üzere planlanmış ya da üzerinde çalışması yapılmaya başlanan fikirlere ilişkin önerileri kabul etmemektedir.
Bunlar dışında yeralan fikirler ise, kesinlikle ve yalnızca, fikrin paylaşılmasından önce öneride bulunan kişi/ler tarafından, The Coca-Cola Company tarafından kendisine gönderilen konuya ilişkin tüm şart ve koşulları içerir sözleşmenin dikkatlice okunarak imzalanması/onaylanması halinde değerlendirmeye alınabilecektir.
www.CokeSubmit.com web sitesinden bahse konu olan prosedür hakkında bilgi edinebilir ve fikrinizi paylaşabilirsiniz.
Ayrıca, Atlanta-ABD’de yerleşik ilgili birim ile yazılı olarak irtibat kurmak isterseniz, aşağıda bilginize sunulan adresi kullanabilirsiniz.
The Coca-Cola Company
Industry and Consumer Affairs
DUN 500
P.O. Box 1734
Atlanta, Georgia 30301, USA

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
sorularımızı kim cevaplıyor acaba ?
Merak Ettim” dediğiniz soruları, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da ilgili birimlerde görevli ve konusunda uzman çalışanlarımız cevaplıyor.
Marka
Coca-Cola'nin satıldığı ülke sayısının Birleşmiş Milletler'e üye devletlerin sayısından fazla olduğu doğru mu?
Birleşmiş Milletler tarafından tanınan ülke sayısı 195’dir. Dünya coğrafyası üzerinde yer alan ülke ve bölgenin bilgilerine<a href=" http://www.nationsonline.org/oneworld/countries_of_the_world.htm" target="_blank"> http://www.nationsonline.org/oneworld/countries_of_the_world.htm</a> adresinden ulaşabilirsiniz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak bu listede de yer alan 200’den fazla ülkede faaliyet gö...
Kampanyalar
2 yeşil kapak kampanyası satıldığı markette neden geçmiyor
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coco cola ilk hangi ülkede başladı
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 1886 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Georgia eyaletinde Atlanta’lı Eczacı Dr. John Pemberton tarafından üretilmiştir.
Kampanyalar
Coca Cola'nın içerisinde Böcek Suyu var deniliyor doğrumu. Çünkü bilinse bile bu çok tanınmış bir içecek markasıdır ve yinede içiliyor
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.    <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek olmadığını gösteren raporu aşağıda inceleyebilir aynı zamanda<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a> linkinden de detaylı bilgiye ve ek rapor...
İçerik
Acaba mayistaki çekiliş ne zaman
Bir sonraki çekilişimiz 24 Mayıs tarihindedir.
Marka
Merhabalar kolkola sitesine attığım kapaklar arasından bi tanesine takımınızın atkısını kazandınız diye yazdı ama 1 aya yaklaştı hala gelmed
Merhaba Ömer Berna KESKİNKILIÇ,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Bu haftaki çekiliş sonucunu ne zaman öğrenirim
Bu haftaki çekilişimiz 22 Nisan tarihindedir. Sonraki gün içerisinde sitemizden sonuçları kontrol edebilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.