coca-cola görmezden gelsede 170.000 tane Asiye var. üstelik eski bir isim. Azınlık olsakda varız.
25 Eylül 2014
Merhaba Asiye,
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak farklı kampanyalarımızı dönemsel olarak tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde farklı kampanyalarımızı sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyacağız.
Şirket, 1919 yılında Ernest Woodruf’ın liderliğindeki bir grup yatırımcı tarafından 25 milyon dolara satın alındıktan sonra aynı yıl New York Borsası’nda işlem görmeye başlamıştır.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> olarak Kırmızı Kasa projesiyle, 3 yıldır çok çeşitli hediyeleri ve sürprizleri sizlerle paylaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mutluluk ve iyimserlik etrafında sürprizli ve yepyeni projelerle sizlerle tekrar buluşmak için 31 Ekim 2014 tarihinde <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Kırmızı Kasa kampanyamız sona ...
Merhab Nehir,
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde hayvansal bir içerik yok.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafeinden oluşur.
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın konsantresi, Türkiye ile birlikte tüm Avrupa için üretim yapan İrlanda’daki konsantre fabrikasından gelmektedir. Üründe kullanılan diğer içeriklerimiz ve paketleme malzemelerini ülkemizdeki tedarikçilerimizden sağlamaktayız.
Dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketi olarak en önemli önceliklerimizin başında kalitemiz gelir.
Üretimde kullanılan cam şişeler depozitolu ve depozitosuz olmak üzere ikiye ayrılır. Depozitolu şişeler tekrar kullanıma dahil edilen şişelerdir. Tekrar kullanıma alınacak cam şişeler ön kontroll...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a>
Ürünümüzün içindekiler hakkında da si...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.