coc colanın her şişesinin tadı bambaşka neden. mesela en güzeli cam şişe.sonra teneke sonra litrelikler. neden böyle fark var.

16 Mart 2014

Merhaba Ahmet,

 

Coca-Cola’nın tadında ambalaja bağlı olarak farklılık göstermez.  Sorunuzun yanıtını bir de Coca-Cola İçecek Kalite Güvence Müdürü Ali Ekinci’den dinleyebilirsiniz. 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
TakımınlaKolKola Kampanyasına 1 hafta içinde 4 adet şifre yolladım 4'dü geçerli mi olur yoksa sadece 1 tanesi mi geçerli sayılır?
Aynı kullanıcı adı ve bilgileriyle aynı çekiliş tarihleri arasında birçok kez çekilişe katılma hakkınız bulunuyor ve bu kapsamda birden çok hediye kazanma hakkınız bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz
Marka
coca colanın sahtesi yapılıyormu çünkü aldıgım kolaların 1 lt lerde bile kapagını kapattıma ragmen asiti hemen gidiyo ben bunu her gün içiyo
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
isyerimiz icin coca cola diger 330 ml lik icecekler be dolap icin ne yapmamiz gerekiyor ? isyerimiz aktif durumda acil yardim bekliyoruz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezi’mizdir. Müşteri İletişim Merkezi’mize, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
coca cola çoçuklara hiç yardım yaptımı :D ????
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
coco cola da böcek kanı mı var?
Hayır, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya rengini veren karameldir.
İçerik
coca colada zararlı hiç bir madde yok mu
Ürün içeriklerimiz dünyadaki gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olarak satışa sunarız. Ürünlerimiz ülkemizde de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın izni ile üretilir ve...
İçerik
Cocacolanın ilk rengi yeşil mıydı?
Hayır, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın rengi üretildiği günden bu yana aynıdır. Karamel <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’daki tek renklendiricidir ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya özgün rengini verir.
İçerik
Diğer kolaları içtiğimde bu kadar karbondioksit tutucu olmuyor. Sizin Kolanızda gaz tutması için kullandığınız özel bir hammadde mi var ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde ambalajların üzerinde de yazdığı gibi su, şeker veya fruktoz-glukoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.Ürünlerimizde kullanılan bileşenler ve kullanım miktarları Türk Gıda...
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4348 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
84 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7483 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11426 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.