Bu yıl rock'n coke 2017 olacak mı olacaksa hangi tarihte olması planlanıyor.

12 Ocak 2017

Merhaba Salih,

Öncelikle Rock’n Coke’a olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Bu yıl Rock’n Coke Müzik Festivali ile siz müzikseverlerle bir araya gelemeyecek olsak da çalışmalarımızın devam ettiğini bilmenizi isteriz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca cola şirketinin hisselerinin %100'ü de halka arz edilmiş ise genel kurul yok o zaman yönetim kurulu üyelerini temsilcileri kim seçiyor
Halka açık şirketlerin sorumlulukların en yi şekilde yerine getirilebilmesi için şirketin profesyonel yönetim ekibine sahip olması gerekmektedir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muhtar Kent’tir. Yönetim kurulu üyeleri bilgilerine d<a href="ehttp://www.coca-colacompany.com/our-company" target="_blank">ehttp://www.coca-colacompany.com/our-company</a>...
Kampanyalar
İsrailde kaç adet fabrikanız var?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Ben Aslında Daha Çok Teşekkür Etmek İstedim Evde Hiç Eksilmez Ben Herşey İçin Tüm Coca Cola Ekibine Çok Çok Teşekkür Ederim Sevgiler😊🌹
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Tüketicilerimize ulaşan her ürünün, her zaman %100 kalitede olması en önemli önceliklerimizden biridir. Tüketicilerimize verdiğimiz önem, kalitemiz ve 1886’dan beri değişmeyen eşsiz tat birleşince, tüketicilerimize mutluluk dolu bir <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı sunma fırsa...
Marka
Milli takıma özel forma dağıtımı olacak mı?
Takımınla Kol Kola kampanyamız kapsamında forma çekilişlerimiz belirlenen tarihlerde gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda forma çekilişimiz 4 Kasım 2016 tarihindedir.
Marka
merak ettim de 1 veya 2 litrelik cam şişe de coca cola çıkmıyor ?
Farklı ambalajlarımızı, farklı kampanyalarımız kapsamında dönemsel olarak tüketicilerimizle buluşturmaktayız. Dolayısıyla önümüzdeki dönemlerde yine bu tip ambalajlarımızı siz sevenlerimizin beğenisine sunmaktan mutluluk duyarız.
Marka
İçecekten başka ürünlerinizde bulunuyor mu ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak sadece alkolsüz içecek sektöründe faaliyet gösteriyoruz.
Kampanyalar
Kola kutusunun üzerine istediğimiz seyi yazdirabiliyor muyuz mesela en yakin arkadasımın doğum günü için "İyi Ki Varsın M" yazdirabilirmiyim
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Youtubeda coca colanın İçinde böcek olduğu gösteriliyor.Size ve markaya güveniyorum LAKİN kimin bu videolardan ne karı olduğunu bilemiyorum?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.