Avrupadaki üretim ile Türkiyede yapılan üretim arasında tatlandırıcı farkı olduğu söyleniyor. Doğru mu?

01 Ağustos 2019

Merhaba Ali,

İnsanlar içeceklerimizi 130 yıldan fazla bir süredir tüketiyorlar çünkü tatlarını seviyorlar. Ancak, bugün bazı insanların daha az tatlandırılmış ve daha hafif aromalı içecekler aradığını biliyoruz. İşte bu yüzden, biraz daha az tatlı fakat hala harika tada sahip olmaları için içeceklerimizin bazılarının tariflerinde bazı ufak değişiklikler yapmanın yollarını arıyoruz.

Farklı tat ve yaşam tarzına uyan geniş bir içecek seçeneği sunduğumuzdan emin olmak bizim için çok önemlidir. Bu yüzden, mevcut içeceklerimizin bazılarında şeker azaltmaya ek olarak, içecek çeşitliliğimizi de genişlettik.

Birçok insanın her zaman olduğu gibi geleneksel içeceklerimizin tadını da sevdiğini, fakat şeker ve kalori alımlarını yönetmek istediklerini biliyoruz. İşte bu yüzden, Coca-Cola Şekersiz, Schweppes Zero Tonic, Sprite gibi azaltılmış, düşük veya sıfır şeker veya kaloriye sahip çok lezzetli içecekler sunuyoruz. Bugün, en büyük 21 küresel markamızın 19’u düşük veya sıfır şekerli seçenekli olarak sunulmaktadır.

İçeceklerimizin hepsini, dengeli bir yaşam tarzının bir parçası olarak ölçülü bir şekilde tüketebilirsiniz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca colaya süt eklediğimizde aşğıda olan simsiyah bir madde var o madde nedir ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> kendine özgün tadı ile tüketime hazır bir gıda ürünüdür. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya süt eklendiğinde gözlemlenen çökelme beklenen bir sonuçtur.  Sağlık açısından bir sorun teşkil etmemesine rağmen gıdaların görsel algısını da bozmamak adına başka bir gıda ürünü ile karıştırılması tavsiye edilmez.
İçerik
nasıl olurda 3500 den fazla ürün çeşidi olur .yada belli başlık altında nelerdir bunlar türkiyede neden sadece 3500/16 ürün satışa sunlmakta
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Coco icin de ne varsa araştırılmasını ve habercilerin önünde bütün dünyadaki insanlara söylenmesini istiyorum eğer kendinize güveniyorsanız
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde ambalajların üzerinde de yazdığı gibi su, şeker veya fruktoz-glukoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.   <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın gizli formülü ambalaj üzerinde de yazan doğal aroma...
İçerik
Coca Cocala'nın tersten okunuşu arapçada La Mecca,La Mohammed'dir.Bunu nasıl açıklayacaksınız?
Bu bilgi doğru değildir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logosunun tersten yazılışı herhangi bir anlam taşımaz. Logomuz 1886 yılında eczacı John Pemberton'ın ortağı Frank Robinson tarafından oluşturulmuştur. Robinson'un iki "C" harfinin yan yana güzel duracağını düşünerek tasarladığı logo, günümüze kadar değişmeden ko...
Kampanyalar
Ürününüzün adını yansıtmalı olarak ters çevirdiğimiz zaman islam dinine hakaret ediliyor bu doğru mu ?!! ürününüzün adı ne gizliyor !!!?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logosunun tersten yazılışı herhangi bir anlam taşımaz. Logomuz 1886 yılında <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı üreten eczacı John Pemberton'ın ortağı Frank Robinson tarafından oluşturulmuştur. Robinson'un iki "C" harfinin yan yana güzel duracağını düşünerek tasarladığı logo günümüze kadar değişmeden korunmuş...
Kampanyalar
coca cola nerde üretiliyor
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi iki yüzden fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın Türkiye’de Çorlu, Ankara, Bursa, Elazığ, Hazar, İzmir, Köyceğiz, Mersin, Sapanca ve Isparta’da olmak üzere toplam 10 fabrikası bulunmaktadır.
Kampanyalar
Dünyanın Bütün ülkerinde satılan coca cola neden sadece Küba ve Kuzey Korede Satılmıyor?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi, iki yüzden fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir ve herhangi bir ülkede yasaklanması söz konusu değildir. Yalnızca uluslararası ticari yaptırımlar nedeni ile Küba ve Kuzey Kore’de ürünlerimiz satılmamaktadır.
Kampanyalar
Ordu ilinde Coca Cola satısının yasaklandığı doğrumu ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.