Arabama reklam almak için ne yapmalıyım

04 Aralık 2017

Merhaba İdris,

Araç üzeri sponsorluk faaliyetlerimizi kendi bünyemizdeki ve anlaşmalı iş ortaklarımızın araçları ile gerçekleştirmekteyiz. Bu nedenle şu an için talebinizi olumlu değerlendiremediğimizi belirtmek isteriz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca colada Furkan yazıyor mu hiç görmedim daha
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizin üzerinde yazan isim listesine buradan ulaşabilirsiniz:<a href=" http://www.coca-cola.com.tr/connect.html" target="_blank"> http://www.coca-cola.com.tr/connect.html</a>
Marka
Bir sonraki çekiliş ne zaman gerçekleşecek ve açıklanacak?
Son çekilişimiz 2 Haziran tarihinde gerçekleştirilmiş olup sonuçlarını takiminlakolkola.com adresinden öğrenebilirsiniz.
Marka
Arapça tersten muhammed yok Mekke yok yazıyor. tesadüf mü? bir de İsrail füzeleri üzerinde neden coca cola company yazıyor?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
üzerinde yazi yazmayan 2 farklı kutu kolayi (biri normal Coca Cola diğeri light Coca Cola) kapaklarini acmadan nasıl ayirt ederiz
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Kol kola kampayasından takımların ne kadar gelir sağladığını görebilceğimiz bir portal varmı
Kampanyamız hala devam ettiği için rakamları açıklayamadığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Ancak sizde takiminlakolkola.com adresinden kampanyamıza katılabilir ve takımınıza destek olabilirsiniz.
Marka
Restoranımızda ürünlerinizi satıyoruz. Web sitemize ürünlerinizin resimleri koymamız telif hakkına girer mi? koymak istersek ne yapmak lazım
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezi’mizdir. Müşteri İletişim Merkezi’mize, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Merhaba Coca-Cola, Kutu kolanın Paylaşılabilir Kutu Kolası buralarda yok bence güzel düşünce buralarda olursa seviniriz!
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. Pazarlama kampanyalarımız dahilinde, dönemsel olarak Türkiye’de de bu tarz uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönemlerde yine farklı uygulamaları hayata geçireceğiz.
Marka
coca cola dan ne kadar içersek vücüda zararı olur?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da dahil tüm ürünlerimiz güvenli ve ürün içeriklerimiz gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. Ancak unutulmamalıdır ki, tüketilen tüm gıda ve içecekler kaynağı fark etmeksizin kalori alımına katkıda bulunur. Tüketicilerimizin bilinçli tercihler yapabilmesi için, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> da dahil tüm ü...
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.