Ankarada cola cherry yada vanilya varmı

26 Şubat 2018

Merhaba Başar,

Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasa sunulmadan önce farklı pazar araştırmaları gerçekleştirerek sonuçlarını değerlendirip yeni ürünlerimizi belirli satış noktaları üzerinden sizlerle buluşturuyoruz. Yeterli talep olması halinde, Coca-Cola Cherry ve Coca-Cola Vanilya aromalı ürünlerimizi yeniden piyasaya sürebiliriz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca-Cola İsraile vergi ödüyor mu? Ödüyorsa bunun oranı ne kadar? Bunuj dışında İsrail devletine doğrudan ya da dolaylı yardımda bulunuyormu
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200 den fazla ülkede faaliyetlerini sürdüren, tamamı halka açık bir şirkettir. İsrail de faaliyet gösterdiğimiz ülkelerden bir tanesidir ve her ülkede olduğu gibi İsrail’deki üretim, satış ve pazarlama faaliyetlerimiz de İsrail’de vergiye tabidir.Ekonomik, siyasi ve dini açıdan ...
Kampanyalar
BÜNYENİZDE ÇALIŞANLARDA KOLAYI TÜKETİRYOMU ?
Evet. Türkiye ve dünyadaki bütün çalışanlarımız ve iş ortaklarımız ürünlerimizi güvenle ve severek tüketmektedir.
Kampanyalar
Coca Cola cheryy i Türkiye de bulabilme şansımız var mı
Üzülerek belirtmek isteriz ki, Coca Cola Cherry ürünümüz şuan için Türkiye'de satılmamaktadır. Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasa sunulmadan önce farklı pazar araştırma...
Marka
Yeni başlattığınız "yemezler" reklamının ağır bir cinsiyetçilik ve kadına karşı ayrımcılık içerdiğinin farkında mısınız?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
reklamlarda subliminal mesaj kulanıyor musunuz?
Türkiye’de reklamların çerçeveleri yasalarla belirlenmiş olup herhangi bir markanın bu niteliklerde bir çalışma yapması mevcut yasalar kapsamında mümkün değildir.
Marka
Coca Colayı kim buldu ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 1886 yılında Eczacı Dr. John Pemberton tarafından üretildi.
Kampanyalar
ben her gün 3.5 lira verip kola alıyorum çünkü seviyorum bide sizden ricam bardaklarınızı taraftar olarak istiyorum uhanedar28@gmail.com
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
12 mayısta kazandığım futbol topum halen gönderilmedi. Biri yardımcı olabilir mi?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.