acaba coca cola yazısını degistirince baska bir kelime ortaya cikiyormu

29 Mayıs 2015

Merhaba Efe,

 

Hayır. Logomuz 1886 yılında Coca-Cola’yı üreten eczacı John Pemberton'ın ortağı Frank Robinson tarafından oluşturulmuştur. Robinson'un iki "C" harfinin yan yana güzel duracağını düşünerek tasarladığı logo günümüze kadar değişmeden korunmuştur.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Vanilyalı kola neden sadece tek bir yerde satışta? Ya da yurtdışında olan vişneli vs aromalıları türkiyede bulabileceğim bir yer var mı
Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasaya sürmeden önce pazar araştırmaları gerçekleştiriyor, sonuçlarını değerlendirip yeni ürünlerimizi sizlerle bu şekilde buluşturuyoruz.  Bu k...
Marka
1 Mayıs 2016 ile 15 Temmuz 2016 arasında geçerli olan bedava 1 litre kampanyasından kazandığım bedavaları bakkalımız giray gıda vermiyo
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sprite'ın yeni kutularına eski sevgilimle barışacak mıyım diye sordum, hayır dedi. Depresyona girdim, intihar edeceğim! Mutlu musunuz!?
“Ferahlatan Cevaplar” kampanyamızın genel çerçevesini belirttiğin kullanımların dışında tamamen iyi niyetle ve senin için eğlence amacı güderek geliştirmeye özen gösterdik.  Bunun aksi bir niyette olmadığımız gibi bu tip yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek için de gerekli dikkati göstermeye ga...
Marka
türkiyede bir fabrikada kaç kisi çalisiyor
Tüm fabrikalarımızdaki personel sayıları fabrikanın fiziksel büyüklüğü ve üretim kapasitesine göre değişiklik göstermektedir.
Marka
rock'n coke 2018 olacak mıdır? Olmayacaksa muhtemel Rock'n Coke için kaç yıl sonra ümitlenmeye başlamalıyım? Teşekkürler
Öncelikle Rock’n Coke’a olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Bu yıl Rock’n Coke Müzik Festivali ile siz müzikseverlerle bir araya gelemeyecek olsak da çalışmalarımızın devam ettiğini bilmenizi isteriz.
Marka
acaba bir kişiyi coca colanın sponsorluğunda Amerika'daki merkeze götürüp gezdirme şansı var mı?
İlginiz için çok teşekkür ederiz ancak <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak şu anda böyle bir planımız bulunmamaktadır.
Kampanyalar
cevap verin artık 19 gün kaldı kapanmasına kırmızı kasanın joygameye çalışıyorsunuz stok her zaman yenileniyor
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coco colanın israile yatırım yaptığı doğrumu ?
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200’den fazla ülkede ticari faaliyet gerçekleştiren, %100 halka açık global bir şirkettir. Bu nedenle herhangi bir ülkeyi, hükümeti, siyasi ya da dini inancı desteklemez. İsrail de faaliyet gösterdiğimiz ülkelerden biridir.
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.