Niye kolaların üstün efe veya batuhan ismi yok

20 Şubat 2014

Merhaba Efe,

 

Efe ve Batuhan isimleri 450 ml ve 1.5 lt. pet şişe Coca-Cola ürünlerimizde bulunmaktadır.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
bende coca cola satan 21 yıllık esnafım bazı cafe,büfe gibi yerlerde coca cola masası ve sandalyeleri görüyorum.Bunları nasıl alabilirim ?
Satış ile ilgili konularda şişeleyici ortağımız <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Şirketi size detaylı bilgi aktarabilir. Bu konuda size yardımcı olabilmeleri için <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan Müşteri İletişim Merkezi ile görüşebilirsiniz.
Marka
Filmlerde veya dizilerde reklam vermek için filme ne kadar yatırım yapıyorsunuz?
%100 halka açık bir şirket olan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi'ne ait finansal bilgilere www.coca-colacompany.com  internet adresinden, Türkiye'de markalarımızın üretim, dağıtım ve satış sorumluluğunu üstlenen şişeleyici ortağımız <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Şirketi'ne ait finansal ve yatırımcı ilişkileri bilgilerine de...
Marka
Sılanın oynadığı reklam filmini beğendiniz mi? Biz bayıldık..
Yorumunuzu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Marka
Benim jumbo transitim var kirmizi reklam ambalajsiz dogal yogurt gida toptanclgi yapyorum acaba arabama reklam verseniz ucret karsiligi mümk
Reklam faaliyetlerimizi öncelikli olarak kendi bünyemizdeki araçlarla yürütüyoruz. Bu nedenle şuan için talebinizi olumlu değerlendiremediğimizi üzülerek belirtmek isteriz.
Marka
koka kola yazmaktaki amacınız neydi
Sorunuzun cevabı için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
Marka
Cekilişte bir top ve birde atkı kazandım ikiside gelirmi hangi kargo şirketiyle geliyor
Merhaba Serkan BEKTAŞ,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
kutu cola ile 2.5 lt lik kola arasında farkedilebilir bir tat farkı bulunmaktadır.aksinin iddaa edilmesi mümkün olamaz.sebep formul mudur?
Kullandığımız tüm ambalajlar ürünlerimizin tadını en iyi şekilde korumaya uygundur. Bu nedenle <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın tadında ambalaja bağlı olarak farklılık göstermez.  Sorunuzun yanıtını bir de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Kalite Güvence Müdürü Ali Ekinci’den dinleyebilirsiniz.
İçerik
e120 nedir cocacola da var mıdır ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da E120 yani karmin (böcek) yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek olmadığını gösteren raporu aşağıda inceleyebilir aynı zamanda<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a> linkinden de detaylı bilg...
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.