Öncelikle Fanta Gençlik Festivali’ne olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Markamızın müzikle ilgili çalışmaları devam etmektedir. Haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın konsantresi, Türkiye ile birlikte tüm Avrupa’nın da konsantresini sağlayan İrlanda’daki konsantre fabrikasında yapılıp gelmektedir.
Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasaya sunulmadan önce farklı pazar araştırmaları gerçekleştirerek, sonuçlarını değerlendirip yeni ürünlerimizi sizlerle buluşturuyoruz.
‘’Merak Ettim’’ dediğiniz soruları <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Meşrubat Pazarlama ve Danışmanlık ile <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek şirketlerinde bulunan Marka İletişimi, Kurumsal İletişim, Pazarlama, Kalite, Üretim, Bilimsel ve Kurumsal İlişkiler, Hukuk, İnsan Kaynakları ve Finans departmanlarımızda görev alan konusunda uzman ...
Kullandığımız tüm ambalajlar ürünlerimizin tadını en iyi şekilde korumaya uygundur. Bu nedenle <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın tadında ambalaja bağlı olarak farklılık göstermez. Sorunuzun yanıtını bir de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek Kalite Güvence Müdürü Ali Ekinci’den dinleyebilirsiniz.
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logosunun tersten yazılışı herhangi bir anlam taşımaz. Logomuz 1886 yılında <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı üreten eczacı John Pemberton'ın ortağı Frank Robinson tarafından oluşturulmuştur. Robinson'un iki "C" harfinin yan yana güzel duracağını düşünerek tasarladığı logo günümüze kadar değişmeden k...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya rengini “renklendirici karamel” verir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içindekileri bir de bizden dinlemek için sizin için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın renginin yeşil olduğu doğru değildir. Karamel <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’daki tek renklendiricidir ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya özgün rengini verir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın rengi üretildiği günden bu yana aynıdır.
Evet. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi (The <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Company) %100 halka açık bir şirkettir. New York borsasında işlem gören şirketin hisseleri yatırımcılar tarafından alınıp, satılabilmektedir. The <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Company hissesi almak için Türkiye’deki bankalar veya aracı kurumlarla görüşebilirsiniz.
Türkiye'de ...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.