En çok Tüketilen Coca Cola çeşidi nedir? ve en az Tüketilen Coca Cola Çeşidi nedir?

19 Mart 2014

Merhaba Umut,

 

Coca-Cola Şirketi olarak 500’den fazla marka ile 3500 den fazla içecek sunuyoruz. Gazlı içecekten meyve suyuna, sporcu içeceğinden enerji içeceğine, sudan buzlu çaya kadar portföyümüzde yer alan ürünlerimiz,  dünyada her gün 1.9 milyar bardak tüketiliyor. En çok Coca-Cola ürünümüz tüketiliyor.  

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
coca-cola kutularında yazan isimlerde neden ASİYE ismi yok. tüm aramalarıma rağmen ben bulamadım istanbulda yaşıyorum hiçbir yerde bulamadım
Paketlerimizin üzerinde yer alan isimler IPSOS araştırma şirketi ile gerçekleştirdiğimiz ve katılımcıların Türkiye'de en çok sevilen, ilk akla gelen ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünleri üzerinde görmek istenilen kadın/erkek isimleri sorularına verdikleri yanıtlardan belirlenmiştir. Bu sorulara verilen yanıtlar ...
Marka
Kol kola cekilisinden hediye kazandin diye msj geldi sinerji com dan ama bugun 04.09.2016 tarihinde aciklanan sonuçlarda ismim yok dalgamı g
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Coca Cola'nın Türkiye ile bağlantısı nedir
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Coco cola koleksiyoncular kulubunden ucret aliniyomu
Hayır, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> koleksiyoneri olmanız halinde hiçbir ücret alınmıyor.
Marka
Vanilyali kola denizliye ne zaman gelir?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Vanilya ürünümüze A 101 mağazalarından ulaşabilirsiniz.
Marka
Coca-Cola Büyük Britanya CONTACT THE PAYING BANK (İLETİŞİM ÖDEME BANKA) bu adresten bana bir mesaj geldi içeriği buraya sıgmıyor.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coco cola nın patenti neden yok
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886 yılında Eczacı Dr. John Pemberton tarafından üretilmiştir. 1887 yılında John Pemberton “<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şurubu ve Özütü” etiketinin telif hakkını ABD Patent Ofisi’nde tescil ettirmiştir.
Kampanyalar
Litrelik zero sisesini acip bir kismini icip kalanin agzini sıkıca kapatip birkac ay gunes isiginda birakinca şeffaf hale geliyor. Neden??
Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> olarak ürünlerimizi her yerde aynı yüksek kalite standartlarında üretmeye devam etmekteyiz. Kullandığımız tüm ambalajlarımız ürünlerimizin tadını en iyi şekilde korumaya uygundur. Tüm gıda ürünlerinde olduğu gibi ürünlerimiz doğrudan ...
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.