Doktorlar bas bas bağırıyor kola zararlı diye günde 5 litre içenebile birşey olmaz diyorsunuz herşeyiniz var ama samimiyetiniz yok neden.?

27 Mart 2014

Merhaba,

 

Şeffaflık ilkemizin bir sonucu olarak bize ulaşan sorularınıza bilimsel veriler ışığında cevap veriyoruz. Ürünlerimiz için önerilen bir  tüketim miktarı olmamasının en önemli gerekçesi beslenmenin kişinin genel durum ve gereksinimlerine  uygun olarak  bireysel olmasıdır. Yanıtlarımızda ürün kalorilerinin yanı sıra içeceklerden gelen kaloriler de dahil olmak üzere tüm gıdaların kalori alımına katkıda bulunduğunu belirtiyoruz. Öte yandan alınan kalorilerle harcanan kalori dengesinin önemini vurguluyoruz.  Tüketicilerimizin bilinçli tercihler yapabilmelerine yardımcı olmak için ürünlerimizin günlük karşılama miktarlarına, enerji ve besin öğelerine ürün ambalajlarımız üzerinde yer veriyoruz. 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4289 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
81 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7401 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
202 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11158 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.