Coca-cola olarak 2005 yili net karinizdan bir miktar Israil devletine bagisladiginiz dogru mudur? Dogru ise hala bagislariniz devam ediyormu

08 Ağustos 2017

Ekonomik, siyasi ve dini açıdan farklı 206 ülkede faaliyet gösteren global bir şirket olarak; Coca-Cola Şirketi’nin hiçbir ülkeyi, hükümeti ya da politikalarını, siyasi ya da dini inancı desteklemesi söz konusu değildir. Bu çerçevede Coca-Cola’nın gelirinin İsrail’e aktarıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır. Size Türkiye ve Filistin’de yürüttüğümüz faaliyetlerimiz hakkında bilgi vermek isteriz. Türkiye: - 1964 yılından bu yana Türkiye’de yatırımlarımıza devam ediyoruz. - Bursa, Ankara, Çorlu, Sapanca, Hazar, İzmir, Köyceğiz, Elazığ, Mersin ve Isparta’da toplam 10 fabrikamızla üretim Doğrudan yaklaşık 3 bin, dolaylı olarak ise 30 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. - 53 yıldır Türkiye’de ekonomiye güç vermek üzere faaliyetlerimizi sürdürürken, yürüttüğümüz toplumsal projelerle de sosyal ve çevresel olarak katkılar sağlamaya devam ediyoruz. Filistin: - Coca-Cola Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır. - Coca-Cola Şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir. - Coca-Cola’nın Filistin’de 4 fabrikası bulunmaktadır. - Coca-Cola, 630 Filistinliye iş olanağı sunmakta, Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden ise 6,500’ün üzerinde aile geçimini sağlamaktadır.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca colanın içinde böcek var mı
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya rengini “renklendirici karamel” verir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a>
İçerik
şifre istemleri devam ediyor en son 4 kasımda çekiliş oldu,bi daha ki ne zmn olur
Bir sonraki forma çekilişimiz 21 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu tarihe kadar takımınıza destek olarak çekilişimizde kazanma şansınızı arttırabilirsiniz.
Marka
Az önce 2.5 Lt'lik zero aldım. Kapağı hiç açılmamış olmasına rağmen tadı bir garip ve sanki tüm asidi kaçmış gibiydi. Neden olabilir bu?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
KOL KOLA çekilişlerini kim yapıyor ve her hafta çekiliş oluyormu ?
Evet, çekilişlerimiz haftalık olarak Cuma günleri gerçekleştiriliyor. Bir sonraki çekilişimiz 8 Nisan tarihindedir.
Marka
Guncel reklamı Serkan Keskin seslendiriyor heralde
Evet, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ile Bu Sene #TaraftarKazanacak reklam filmimizi Serkan Keskin seslendiriyor.
Marka
Dükkanımda Cocola ürünleri satmak istiyorum yardımcı olur musunuz?.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e,  <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Merak ettim ben hiçbir yerde 330 ml lik cam şişe kola bulamıyorum
330 ml cam şişe <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünümüz bulunmamaktadır.Ürün portföyümüzü ve ambalaj boylarını, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Bu doğrultuda ülkemizde, 200 ml, 250 ml, 300 ml ve 1000 ml cam şişe ürünlerimizi s...
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.