Coca cola light mı daha az kalorili zero mu?

15 Mart 2015

Merhaba Serap,

 

Coca-Cola light ve Coca-Cola Zero düşük kalorili ürün portföyümüzde yer almaktadır. Her iki ürün de şekersizdir, ürünüleri tatlandırmak amacıyla düşük kalorili  tatlandırıcılar  kullanılmaktadır. Her iki ürünümüzün de kalorileri aynıdır. 1 kutu (330 ml.) Coca-Cola light veCoca-Cola Zero yaklaşık 0.7 kaloridir.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Filistine düşen bazı bombaların üzerinde 'Coca Cola' firmaları tarafından üretilmiştir ibaresi yer alıyor. Bu konudaki açıklamalarınız neler
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Ürünlerinizi Türkiye’nin her yerine nasıl ulaştırıyorsunuz?
Sorunuzun cevabı için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
Kampanyalar
her bir Coca Cola teneke kutusunun altinda (TETT'nin oldugu yerde) yer alan ve birbirinden farkli renkte olan boya damlaciklari nedir??
Kutuların altında yer alan renkler, kutu tedarikçilerinin üretim prosesi içerisinde yer alan bir makina için belirlenmiş olan izlenebilirlik kodlarıdır.
Marka
COCA COLA YAZISNI TERS CEVIRDGIMIZDE SUBLIMINAL BIR SEKILDE LA MEKKE LA MUHAMMED YAZISI ORTAYA CIKIYOR BU BIR RASTLANTIMIDIR?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logosunun tersten yazılışı herhangi bir anlam taşımaz. Logomuz 1886 yılında <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı üreten eczacı John Pemberton'ın ortağı Frank Robinson tarafından oluşturulmuştur. Robinson'un iki "C" harfinin yan yana güzel duracağını düşünerek tasarladığı logo günümüze kadar değişmeden korunmuş...
Kampanyalar
Pepsi'nin Sizin Gizli Formülünüzü Çaldığı söyleniyor doğrumu bu ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Cips den çıkan lt. Coca Colayı nereden temin edebiliriz? Bakkal büyük market verir diyor. Büyük market(Carrefour) bakkal diyor
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
ilk üretim fikri kimden gelmiştir ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın hikayesi, Mayıs 1886’da Eczacı Dr. John S. Pemberton’un üç ayaklı pirinç bir çaydanlıkta yaptığı lezzetli ve serinletici şurubu dostlarına ikram etmesiyle başladı. Pemberton, eczanesinde ürettiği içeceği Jacobs eczanesine götürerek sattı. Bardağı 5 sentten satışa sunulan bu içecekte...
Marka
coca cola donduruldugunda neden tadi degisir cok sekerli hale gelir
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’dan mükemmel lezzetin alınabilmesi için dondurulması tavsiye edilmez. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'dan en mükemmel lezzetin alındığı sıcaklık 4 santigrat (4 C˚) derecedir.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.