Coca cola kutusunda annem babam yazıyor fakat neden kızım oğlum diye yok
18 Mart 2014
Merhaba,
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da 444 3040 numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak 500’den fazla marka ile 3500 den fazla içecek sunuyoruz. Gazlı içecekten meyve suyuna, sporcu içeceğinden enerji içeceğine, sudan buzlu çaya kadar portföyümüzde yer alan ürünlerimiz, dünyada her gün 1.9 milyar bardak tüketiliyor.
Takımınla kol kola kampanyamızla birlikte takımınıza destek olmak veya hediye kazanmak için katılım dair tüm ücretler şirketimiz tarafından karşılanıyor. Ancak üzülerek belirtmek isteriz ki kazanmış olduğunuz ödül belirttiğiniz beden ölçülerinde teslim edilecektir ve değişikliği mümkün değildir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya rengini “renklendirici karamel” verir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a>
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> özütü ambalajda da belirttiğimiz gibi doğal aroma vericilerdir. Ürünlerimizde kullandığımız tüm içerikler ambalaj üzerinde yer alır ancak kullanım oranları ticari sırrımızdır.
Hayır, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya rengini veren renklendirici karameldir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek olmadığını gösteren raporu aşağıda inceleyebilir aynı zamanda<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/</a> linkinden de detaylı bilgiye ve ek raporlara ulaşabil...
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi olarak iş başvurularını sadece web sitemiz üzerinden kabul etmekteyiz.<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye bağlantılı iş ve staj başvuruları için<a href=" https://careers.coca-colacompany.com/" target="_blank"> https://careers.coca-colacompany.com/</a> adresini ziyaret edebilirsiniz, tüm açık pozisyonlarımız burada yer almaktadır.<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi markalarının, üre...
Çekilişlerimiz 31 Mayıs tarihine kadar devam edecektir. Siz de bu tarihe kadar takımınıza destek olarak çekilişlerimize katılabilir ve takımınızın lisanslı ürünlerini kazanma şansı elde edebilirsiniz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.