Coca-Cola'nın gerçekten sadece 2 sahibi mi var?

25 Temmuz 2014

Merhaba Ensar,

 

Coca-Cola Şirketi %100 halka açık bir şirkettir. New York borsasında işlem gören şirketimizin hisseleri yatırımcılar tarafından alınıp, satılabilmektedir. Dolayısı ile Coca-Cola’nın tek bir sahibi bulunmamaktadır. Bugün şirketin 230 binin üzerinde hissedarı bulunmaktadır.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
kol kola kampanyasından forma kazandım.Bana gönderilen postada kapağı ve şifreyi istemişsiniz.Hangi şifreye isabet ettiğini nasıl öğrenirim?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
İyi Günler Rahmetli Dedemin Eski Koleksiyonları Arasında Bulunan 1 litrelik eski nostalji Şişelerinden 2015 Günümüzde üretimi mevcutmu ?
Nostaljik ambalajlarımızı farklı kampanyalarımız kapsamında dönemsel olarak tüketicilerimizle buluşturmaktayız. Dolayısıyla önümüzdeki dönemlerde yine bu tip ambalajlarımızı siz sevenlerimizin beğenisine sunmaktan mutluluk duyarız.
Marka
Mersinde Sahilde cola dagitimi var mi
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> olarak farklı dönemlerde gerçekleştirdiğimiz farklı aktivitelerimiz bulunuyor. Buz gibi <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın tadını çıkarın diye, Türkiye kapsamında pek çok şehirde tadım aktivitesi gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Mersin’de de sizlerle buluşuyoruz. Tekrar karşılaşmak dileğiyle :)
Marka
müşteri temsilcim çok çözümsüz olabildiğince uğraşı pozisyonundan kaçan ve dahi müşteriyi yoran bir kişi, başka temsilci yok mudur?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Rockn Coke festivalinin kac yıl daha surucek ???
Öncelikle Rock’n Coke’a olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Bu yıl Rock’n Coke Müzik Festivali ile siz müzikseverlerle bir araya gelemeyecek olsak da çalışmalarımızın devam ettiğini bilmenizi isteriz.
Marka
2017 yaz dönemi staj başvuruları ne zaman
Staj başvuru sürecimiz 28 Şubat tarihinde son bulmuştur. İlginize teşekkür ederiz.
Kampanyalar
benim küçükken dediğim kokoko yu yazarmısınız coca cola ya
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Fairlife süt hakkında vereceğiniz bilgiler için teşekkürler.Yükseklisans öğrencisiyim ve sunum ödevim olduğu için araştırıyorum.
Fairlife, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Company ailesine yeni katılan süt ürünleri grubumuzdur. Fairlife ürünümüz daha az şeker, daha çok protein ve kalsiyum içerir bunun yanı sıra laktoz içermeyen yeni bir tattır. Diğer süt markalarıyla karşılaştıracak olursak, fairlife %50 daha fazla protein, %30 daha fazla kalsiy...
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.