Coca Cola'dan fruktoz-glikoz şurubunu çıkarmayı düşünüyor musunuz? Beyaz şeker hatta esmer kullanmanız kalitenizi arttıracağını düşünüyorum.
07 Nisan 2017
Merhaba Burak,
Ürün ambalajlarımızda da belirttiğimiz gibi, şeker eklenen ürünlerimizde pancardan elde edilen şeker veya fruktoz/glikoz şurubu kullanmaktayız. Her iki ürünü de ülkemizdeki kamu ve özel sektör kuruluşlarından temin etmekteyiz.
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.
Katılımınız için teşekkür ederiz.
Geribildirimini değerlendireceğiz. Sen de Merak Ettim dediğin soruyu sorabilirsin.
Aspartam, insanlara kalorisi azaltılmış, düşük kalorili veya kalorisiz bir alternatif sunmak için, çoğu gıda ve içecekte şeker yerine kullanılan düşük kalorili bir tatlandırıcıdır.Aspartam hakkında detaylı bilgi edinmek için sizin için hazırladığımız “aspartam” videomuzu izleyebilirsiniz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi markalarının, üretim, satış ve dağıtım sorumluluğu, Türkiye ile birlikte 10 farklı coğrafyada faaliyet gösteren <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek A.Ş. tarafından gerçekleştirilir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek A.Ş.’nin %20.1 hisse sahibi <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Meşrubat Pazarlama Danışmanlık San. ve Tİc. A.Ş’dir.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içindeki asit miktarı, günlük hayatta tükettiğimiz limon, portakal, greyfurt gibi birçok gıdada bulunan asitle benzer özellikte. Midemiz, çok çeşitli yiyecek ve içeceğin sindirimini kontrol altında tutacak yapıdadır. Bu nedenle gazlı içecekler sağlıklı bir mideye zarar vermez.
Coca...
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200’den fazla ülkede ticari faaliyet gerçekleştiren, %100 halka açık global bir şirkettir. Bu nedenle herhangi bir ülkeyi, hükümeti, siyasi ya da dini inancı desteklemez. İsrail de faaliyet gösterdiğimiz ülkelerden sadece biridir.
Etikette RA’nın açıklaması " **Ortalama bir yetişkinin referans alım (RA) değeri (8400 kJ/2000 kcal)" olarak belirtilmiştir. Türk Gıda Kodeksi, Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği’ne göre enerji değeri ve besin öğesi miktarlarına ait referans alım (RA) oranları, isteğe bağlı olar...
Dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketi olarak, en büyük önceliğimiz kalitemizdir. Bu nedenle tekrar kullanıma alınacak cam şişeler ön kontrollerden geçirilerek doluma elverişli olmayan, fazla aşınmış ve aşırı kirli şişeler üretime girmeden ayrılır.
Cam şişeler, yıkama makinalarında temizleni...
Takımınla kol kola çekilişlerimiz 31 Mayıs tarihine kadar devam edecektir. Bu tarihe kadar takımınıza destek olup, lisanslı ürünler kazanmaya devam edebilirsiniz.
Global olarak 9 yıl boyunca kullandığımız ‘Mutluluğa Kapak Aç’ sloganımız ile tüketicilerimizi yaşadıkları mutluluğu etraflarındaki herkesle paylaşmaya davet ettik. Amacımız, kalplerdeki sevgiyi büyüten, mutluluk ve iyimserlik aşılayan bir marka olarak, kültürel değerlerin ortaya çıkarılmasıydı.
...
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.