Böcekler ayıklanmadan bitkiler presleniyormuş. Doğru mu ?

02 Ocak 2015

Merhaba Gürkan,

 

Coca-Cola'da böcek yoktur. Coca-Cola’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir. 

 

Coca-Cola’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz. http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar/

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca cola üretilirken yan ürün çıkıyor mu çıkıyorsa ona maliyet hesaplanıyor mu ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> üretilirken yan ürün çıkmamaktadır.
İçerik
küresel pazarda bir çok ülkede satış yapabiliyorsunuz fakat neden kuzey kore ve kübada yapamıyorsunuz.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. Uluslararası ticari yaptırımlar nedeni ile Küba ve Kuzey Kore’de ürünlerimiz satılmamaktadır.
Kampanyalar
128 yıllılk bu formül sır gibi saklanıyor fakat üretildiği onca fabrikalarda çalışanlar nasıl olurda bu formülden haberdar olmaz ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın konsantresi, Türkiye ile birlikte tüm Avrupa’nın da konsantresini sağlayan İrlanda’daki konsantre fabrikasından gelmektedir.
İçerik
promosyon ürünlerin satışının yapıldıgını gördüysem ne yapmalıyım?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
http://www.youtube.com/watch?v=IVndvFoQt34 bu tip reklamlar için dava açtınız mı?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Reklamınızda zero ile normal kola arasında tat farkı olmadığını vurguluyorsunuz.Fark apaçık. Neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Takımınlakolkola kampanyasından atkı kazandım ama nasıl yararlanıcam anlamadım. İndirim kodumu kullanamadım.Yardım edebilir misiniz?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coca colanın ilk şişesi Nasıldı ve mililitre idi. ilk bulunduğunda Üretimi Nasıl Yapılıyordu ? yeterli çalışma ortamı varmıydı ?
Eczacı Dr. John Pemberton, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı kendi eczanesinde ferahlatıcı bir içecek olarak üretmiştir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ilk üretildiği günden bu yana aynı standartlarda üretilir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın nostaljik şişelerini ise size bu fotoğrafla anlatmak istedik.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.