2.5 litrelik bir coco coladaki şeker kac tane küp şekere denk geliyor

31 Ekim 2014

Merhaba,

 

Bir bardak (yaklaşık 250 ml) Coca-Cola'da 28 gr. yani yaklaşık olarak 7 küp şeker bulunmaktadır.    

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Cola piyasaya temizlik malzemesi diye gelmiş ne oldu da içecek olarak sonra geldi
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> bir temizlik ürünü değildir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> kendine özgün tadı ile tüketime hazır bir gıda ürünüdür.    Eczacı Dr. John Pemberton, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'yı 1886 yılında ferahlatıcı bir içecek olarak üretmiştir. Günümüzde, dünyanın 200’den fazla ülkesinde yerel kurum ve kuruluşların onayı ile gıda ürünü ...
İçerik
Buyuk bir parti icin sponsor ariyorum
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya sponsorluk talebi iletmek için ne yapılması gerektiğini "Merak Ettim" diyorsanız, sizin için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
Kampanyalar
takımınla kol kola ödül teslimatında telefona da ualşılmazsa kargo şirketine gidip elden alabilme imkanımız var mı geri mi gönderiliyor
Kazanmış olduğunuz ödül Aras Kargo ile adresinize teslim edilecektir. Kargonuz ile ilgili detayları size en yakın Aras Kargo şubesinden öğrenebilirsiniz.
Marka
Coa cola kutusunun üzerindeki isimler na anlama geliyor ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya ismini Pemberton’un ortağı Frank Robinson verdi. Robinson iki “C” harfinin yan yana estetik duracağını düşünüp içeceğe <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ismini verdi ve bugüne kadar değişmeyen <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logosunu oluşturdu.
Marka
Merhaba en son ki dizaynınız Filistin topraklarına benziyor. Bu sebeple kutu coca cola nın türkiye dizaynını kimin yaptığını söyler misiniz?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
yurt dışında ünlülerin isimleri yazıyormuş coca colanın üzerinde duyduğuma göre türkiyeye ne zaman gelir şimdiden teşekkürler.....
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde dönemsel olarak farklı kampanyalar gerçekleştiriyoruz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye olarak şu anda böyle bir planımız bulunmamaktadır. Önümüzdeki dönemlerde, yine çeşitli kampanyalarımızı siz tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.
Marka
Coca Cola'nın 230 bin hissesinden Türklere ait olan hisse varmı
Tamamı halka açık olan şirketimizin dünyanın dört bir yanından 230 binin üzerinde hissedarı bulunmaktadır.
Kampanyalar
Fuse tea 1.5 litre aldim hediyesi olan kapakla gittim markete 1 litre fuse tea almak istedim bana sadece cappy limonata veriyoz dedi niye
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4348 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
84 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7483 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11426 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.