1 liralik kolayi neden 3 lira yaptiniz?

26 Mayıs 2017

Şirket olarak amacımız, satış noktalarına(bakkal, market, büfe, süpermarket vb.) en uygun fiyatla ürünlerimizin ulaşmasını sağlamaktır. Ürünlerimizin pazardaki satış fiyatları ise satış noktaları tarafından belirlenmektedir.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Mrblar Bütün Coca Cola Ürünlerinde Kullanılan Gaz Miktarı Aynımıdır Yoksa Her Aldımız Boyda Gelen Lezzet Farkı Psikoljikmidir
Coca-cola Şirketi olarak kullandığımız tüm ambalajlar ürünlerimizin tadını en iyi şekilde korumaya uygundur. Üretim sırasında eklenen karbondioksit gazı belirlenen standartlar dahilindedir ve her zaman aynı miktarda kullanılmaktadır.
İçerik
Coca Cola Vişneli geçici olarak mı satışta ? ben çok beğendim de kaldırılmasın hatta şuan sadece migroslarda var daha çok yayılsın
Öncelikle beğenini bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Vişne aromalı Cherry ürünümüz planlamalarımız doğrultusunda gelecek dönemde de piyasada varlığını sürdürecektir. Doyasıya tadını çıkarman dileğiyle.
Marka
Coca-Cola'yı bir tencereye koyup karıştırarak kaynattığımızda neden katranımsı bir şekil alıyor?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> kendine özgün tadı ile tüketime hazır bir gıda ürünüdür. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, en iyi tat profiline soğuk tüketildiğinde sahiptir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın %85’den fazlası sudur. Isıtıldığında veya kaynatıldığında içeriğindeki su buharlaşır. Buharlaşma sonrasında içindeki karamel daha koyu renk görünür ve iç...
İçerik
Çoğu ülkelerde cola da kullandığınız şeker pancar şekeri veya şekerkamışı şekeri iken Türkiye de neden ucuz ve sağlığa zararlı MISIR ŞEKERİ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Coca cola CEO'su sayın Muhtar Kent oldukça başarılı ve bizimde gurur duyduğumuz bir işadamı peki mevcut yönetimin görev süresi nedir?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’daki çalışma hayatına 1978 yılında, Amerika’da başlayan Muhtar Kent 2008 yılında şirketin CEO’su olmuştur. Nisan 2009’da da Yönetim Kurulu Başkanı görevine getirilmiştir. Kendisinin önceden belirlenmiş herhangi bir görev süresi yoktur.
Kampanyalar
adanada fabrikası varmı gezmek istiyorum http://www.youtube.com/watch?v=DkD-aVHwvY8 bide bu doğrumu
Adana’ya en yakın fabrikamız Adana-Mersin  yolu üzerinde 12.km.’dedir.  Fabrikamızı  yakınlarınızla birlikte ziyaret edebilirsiniz. Mersin fabrikamızı ziyaret etmek isterseniz<a href=" http://coca-colafabrikasi.com" target="_blank"> http://coca-colafabrikasi.com</a> web adresinde bulunan formumuzu doldurarak  yada <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İletişim Merke...
Kampanyalar
4 adet atkı kazandım 40 gün olmasına ragmen gelmedi e posta 1 adet atkı kazandınız yazıyor 4 adet elimde atkı kazandınız yazan e posta mevcu
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Kimlik fotokopisi neden gerekli
barış,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. Merhaba
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.