lol.coca-cola.com.tr sitesine üye olamıyorum

22 Ağustos 2019

Merhaba Berzan,

https://lol.coca-cola.com.tr websitemizde yaşanan teknik aksaklık, ilgili birimimiz tarafından çözülmüştür. Konuyu bizimle paylaşarak gösterdiğiniz iş birliği için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca Cola, artik o eski tadi tutturamadigi için mi etiketlere ORJINAL TAT ibaresi basma ihtiyaci hissetti? Kabul edin artik, olmuyor!
Belirli dönemlerde global pazarlama stratejilerimiz kapsamında ambalaj üzerinde değişikliler yapmaktayız ancak bu değişiklikler ürünün içeriğiyle ilgili değildir. Yeni ambalajlarımızda ürün çeşitlerimizi <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Orijinal Tat, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero Sıfır Şeker Kalorisiz ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Light Şekersiz Kalo...
Marka
türkiyede kaç tane coca cola fabrikası var?
Türkiye’de 3 tanesi Damla Doğal Kaynak Suyu fabrikası olmak üzere toplam 9 fabrikamız bulunmaktadır. Fabrikalarımızın lokasyonlarını aşağıdaki haritada görebilirsiniz.
Kampanyalar
Siz de coca cola içiyor musunuz
Türkiye ve dünyadaki bütün çalışanlarımız ve iş ortaklarımız ürünlerimizi güvenle ve severek tüketiyor.
Kampanyalar
Marka ismini logoda vesairede birebir kullanmayarak bir kola hayranı olarak sadece kola satan bir cafe açabilir miyim?
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Kola için hammaddeyi tamamen yurt dışından mı getiriyorsunuz. İç piyasadan hiç almıyormusunuz? İçpiyasaya katkınız nedir?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Fuse tea 1.5 litre aldim hediyesi olan kapakla gittim markete 1 litre fuse tea almak istedim bana sadece cappy limonata veriyoz dedi niye
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Coca-Cola Neden Bu Adı Koydunuzu Öğrene Bilirmiyim ? Yhada Neden Başka İsim Kullanılmadı
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, Pemberton’ın muhasebecisi Frank Robinson’ın isim önerisidir. Bu öneriyi 2 C harfinin yan yana ve reklam faaliyetlerinde estetik duracağını düşünerek yapmıştır. Mr. Robinson aynı zamanda bu yeni ürünün kendine özgü etkili ve çarpıcı bir stilinin de olmasını arzu etmişti.  Böyle bir vizy...
Kampanyalar
takiminlakolkola sayfasından digiturkplay haftalık paket kazandım. kodu girdiğimde geçersiz hatası alıyorum. yardım lütfen.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.