insanlar neden sizin israil ile bağlantılı olduğunuzu düşünüyor bu iddia doğru mu

07 Kasım 2023

Merhaba Fatih,

 

Ekonomik, siyasi ve dini açıdan farklı 206 ülkede faaliyet gösteren global bir şirket olarak; Coca-Cola Şirketi’nin hiçbir ülkeyi, hükümeti ya da politikalarını, siyasi ya da dini inancı desteklemesi söz konusu değildir. Bu çerçevede Coca-Cola’nın gelirinin İsrail’e aktarıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır. 

 

Size Türkiye ve Filistin’de yürüttüğümüz faaliyetlerimiz hakkında bilgi vermek isteriz. 

 

Türkiye: 

 

- 1964 yılından bu yana Türkiye’de yatırımlarımıza devam ediyoruz. 

 

- Bursa, Ankara, Çorlu, Sapanca, Hazar, İzmir, Köyceğiz, Elazığ, Mersin ve Isparta’da toplam 10 fabrikamızla üretim, doğrudan yaklaşık 3 bin, dolaylı olarak ise 30 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. 

 

- 59 yıldır Türkiye’de ekonomiye güç vermek üzere faaliyetlerimizi sürdürürken, yürüttüğümüz toplumsal projelerle de sosyal ve çevresel olarak katkılar sağlamaya devam ediyoruz. 

 

Filistin: 

 

- Coca-Cola Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır. 

 

- Coca-Cola Şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir. 

 

- Coca-Cola’nın Filistin’de 5 fabrikası ve 7 dağıtım merkezi bulunmaktadır. 

 

- Coca-Cola, 970’in üzerinde Filistinliye iş olanağı sunmakta, Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden ise 6,500’ün üzerinde aile geçimini sağlamaktadır.

 

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Merhaba, KKTC'deki fabrikadan sonra tüm ürünlerinizin tadı çok değişti. Sadece ben değil tüm yakın arkadaşlarımda aynı düşüncede...
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
Gizli formülü bilen kişilerin coca cola içmediği söyleniyor. Bunun doğruluk derecesi nedir?
Türkiye ve dünyadaki bütün çalışanlarımız ve iş ortaklarımız ürünlerimizi güvenle ve severek tüketmektedir.
Kampanyalar
Artık ne zaman cocacola'nın diğer çeşitleride ülkemize gelecek? Pilot uygulamanız hakkında bilgi almak istemiyorum 3 yıldır var olan bişey o
Ürün portföyümüzü faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, farklı pazar araştırmaları gerçekleştirerek ve bu araştırmaların sonuçlarını değerlendirerek şekillendiriyoruz. 2013 yılının sonunda pilot bir uygulama olarak Türkiye’ye getirdiğ...
Marka
Aklımda coca cola company ile ilgili bir proje var.İlgili kişilere nasıl ulaşabilirim?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Açacağım kuruyemiş ve meşrubat işyerimde sizin ürünlerinizi de satmak istiyorum.Başvurumu nereye yapmalıyım?
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e,  <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Merhaba, Vanilya ve Lime aromalı coca cola’nın devamı olacak mı? Neden satışta değil? En azından bana gönderseniz olmaz mı?
Ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasa sunulmadan önce farklı pazar araştırmaları gerçekleştirerek, sonuçlarını değerlendirip yeni ürünlerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Bulunduğu...
Marka
migrostan aldığım cam kolaların hepsinin ağzı kapaktan dolayı paslı elimdeki diğerleride paslı gibi ne yapayım tüketici heyetine mi götürey
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coca colanin 1 bardaginda 7 kup seker var demissiniz. zeroda peki ne kadar sekere denk gelen tatlandirici var ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero Sıfır Şeker Kalorisiz ürünümüz şeker içermez. Ürünleri tatlandırmak amacıyla kullanılan tatlandırıcılar alınan kaloriyi azaltırken içeceği de tatlandırır. Bu sebeple, 1 kutu (330 ml) <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero yaklaşık 0.7 kaloridir.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.