cocola şirketişişeleme ve apple şirketin piyangosu hindistanda yapıldımı.benim kazandığımı ve bilgilerimi istiyorlar doğrumu.

can

17 Eylül 2016

Merhaba Can,

 

İnternet ve cep telefonu kullanıcılarını yanlış yönlendirmek amacı ile gönderilen "ödül kazandınız" veya "hediye kazandınız" içerikli mesajların şirketimiz ve şirketimizin yaptığı promosyonlarla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. 

Şirketimiz tarafından gerçekleştirilen promosyonların içeriği ve promosyonlarda hediye kazanan tüketicilerimizin bilgisi, şirketimizin resmi internet sitesi veya siteleri ve/veya medya aracılığı ile tüketicilerimize duyurulur. Tüketicilerimizden promosyon içeriğine uygun olarak istenen bilgiler, tüketicimiz ile şirketimiz arasındaki gizlilik politikası gereğince saklı tutulmaktadır. Özlük haklarını ilgilendiren isim-soyad ve doğum yılı dışındaki nüfus cüzdanı bilgileri (T.C kimlik numarası, anne adı, baba adı, nüfus cüzdanı seri no, kütük no, aile no, anne kızlık soyadı vb.) ve/veya banka bilgileri gibi finansal işlemleri gerçekleştirmeye yarayan bilgiler şirketimiz tarafından talep edilmez. Promosyonlarımızdan hediye kazanan tüketicilerimizden promosyon içeriğine bağlı olarak irtibat bilgileri (adres ve/veya telefon vb) ve/veya detaylı kimlik bilgileri, kendilerine telefon yolu ile ulaşılarak Coca-Cola İletişim Merkezi veya şirketimizin anlaşmalı aracı ajansları tarafından istenebilir. Promosyon içeriğini yerine getirmek için alınan tüm bilgiler ajanslarımızla aramızdaki gizlilik sözleşmesi aracılığı ile korunur. 

Tarafınıza ulaşan mesajların şirketimiz tarafından gönderilip gönderilmediğinin teyidi için 444 3040 numaralı telefondan veya iletisimmerkezi@coca-cola.com e-posta adresinden Tüketici İletişim Merkezi’ne ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

 

İlgili olduğu kategoriler

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Cevaplanmış soru!

Bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyin!

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

HABERLER

  • BİLGİLENDİRME

    EVDEKİ SAAT VE SHAE GILL COKE STUDIO’NUN YENİ ŞARKISI “ONE LOVE” İÇİN BİR ARAYA GELDİ

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    COCA-COLA VE RIOT GAMES İŞ BİRLİĞİNDEN DOĞAN YEPYENİ BİR ÜRÜN: “COCA-COLA ULTIMATE ZERO SUGAR”

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    KIZ KARDEŞİM PROJESİ, BURS PROGRAMI, GÜÇLENME PROGRAMI VE YENİ İŞ BİRLİKLERİ İLE GENÇ KADINLARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

    DETAYLI BİLGİ

;