Soğuk çay reklamının sonunda kokaya kaçma diye bir slogan var bununla ilgili fikrim bar ilgilenirseniz fikrim bar iyi günler

12 Temmuz 2019

Merhaba Orhan,

Değerli fikrinizi bizimle paylaşmak istediğiniz için teşekkür ederiz.

Şirketimiz sizin gibi eserlerini ve/veya fikirlerini paylaşma arzusunda olan kişilerin taleplerini aşağıda detayları belirtilen prosedür dahilinde değerlendirmektedir.

Birçok büyük şirket gibi şirketimizin de dünya çapında yürüttüğü pazarlama çalışmaları bulunmaktadır. Şirketimiz, prensipte istihdam ettiği elemanlarının fikirlerini değerlendirir ve benimsenen fikirler de Coca-Cola Sistemi içinde ülkelerin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirilir ve kullanılır. Bu şekilde hem karışıklık önlenmiş, hem de sistemli bir çalışma yapılması sağlanmış olur.

Bu şartlar altında Coca-Cola Türkiye olarak, projenizi değerlendiremeyeceğimizi üzülerek iletir, bize iletilen tüm eserlerin ve fikirlerin ancak Ek’te belirttiğimiz prosedürün takip edilmesi halinde, Atlanta'da bulunan merkezimizin yapacağı açıklamalar ve yönlendirmeler sonucunda değerlendirileceğini belirtmek isteriz.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Ek:

The Coca-Cola Company, hiçbir suretle;

a) reklam, tanıtım, promosyon malzemelerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,

b) ürün formüllerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,

c) halihazırda sirket içinde hayata geçirilmek üzere planlanmış ya da üzerinde çalışması yapılmaya başlanan fikirlere ilişkin önerileri kabul etmemektedir.

Bunlar dışında yeralan fikirler ise, kesinlikle ve yalnızca, fikrin paylaşılmasından önce öneride bulunan kişi/ler tarafından, The Coca-Cola Company tarafından kendisine gönderilen konuya ilişkin tüm şart ve koşulları içerir sözleşmenin dikkatlice okunarak imzalanması/onaylanması halinde değerlendirmeye alınabilecektir.

www.cokesubmit.com web sitesinden bahse konu olan prosedür hakkında bilgi edinebilir ve fikrinizi paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, Atlanta-ABD’de yerleşik ilgili birim ile yazılı olarak irtibat kurmak isterseniz, aşağıda bilginize sunulan adresi kullanabilirsiniz.

The Coca-Cola Company

Industry and Consumer Affairs

DUN 500

P.O. Box 1734

Atlanta, Georgia 30301, USA

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca Cola'nın son kullanma tarihi geçerse ne olur, tadında ne gibi bi değişiklik olur?
Tüm ürünlerimizin üzerinde üretim tarihi ve son kullanma tarihi belirtilmektedir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da tüm gıda maddeleri gibi tavsiye edilen tüketim tarihine kadar lezzetini ilk günkü gibi korur. Satın alınan gıdalarda,  gıdanın kalitesini korumak için belirtilen tüketim tarihlerine uyulması son derece ...
İçerik
Yurtdışından gelen özütün Türkiye'deki fabrikalarde su ile seyreltme oranını bilmiyorum ve "merak ettim" :) teşekkürler
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> özütü ambalajda da belirttiğimiz gibi doğal aroma vericilerdir. Ürünlerimizde kullandığımız tüm içerikler ambalaj üzerinde yer alır ancak kullanım oranları ticari sırrımızdır.
İçerik
Coca-Cola'da bağımlılık yaratan bir şey var mı?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içerisinde su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur. Günümüzde bağımlılık terimi yiyecek ve içeceklerle ilişkili olarak sıklıkla kullanılıyor olsa da, bağımlı...
İçerik
reklam önerim var,değerlendirir misiniz acaba ?
Öncelikle ilgiliniz için çok teşekkür ederiz. Ancak reklamlarımızla ilgili tüm süreçleri birlikte çalıştığımız ajanslarımız yürütüyor. Dışarıdan gelen teklifleri ne yazık ki kabul edemiyoruz.
Marka
sürekli aynı cevapları veriyosun bunu derse bunu söyle şunu derse bunu söyle demiş birsi sana coca cola israile yardım yağtığı doğru
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
cocacola ilk tuveletleri temizlemek içinmi yapıldı
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Eczacı Dr. John Pemberton tarafından ferahlatıcı bir içecek olarak üretilmiştir.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.