Merhaba. Surekli olarak cola içen çevremden bir insanin pankreans kanserinden öldügunu duydum bunun sizce cola ile bir ilgisi var mıdır ?

Hilal Apkhn

12 Kasım 2019

Merhaba Hilal,

Coca-Cola’nın içerisinde ambalajların üzerinde de yazdığı gibi su, şeker veya fruktoz-glukoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.

Kullandığımız bileşenlerin ve içeceklerimizin güvenli olması bizim için gerçekten önemli. Sadece kapsamlı testlerden geçirilmiş ve dünya çapında tanınmış yetkili kurumlarca güvenli kabul edilen bileşenler kullanıyoruz.

Coca-Cola tüm ürünlerimiz gibi son teknoloji kullanılarak, el değmeden ve yüksek kalitede üretilir. Türkiye’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun olarak üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz aynı bakanlık tarafından denetlenir.

Dengeli bir yaşam tarzının anahtarı çeşitli gıda ve içecekleri kararında tüketmektir. Buna Coca-Cola gibi meşrubatlar da dahil olabilir. Bütün gıda ve içecekler gibi meşrubatlar da aşırıya kaçılmadığı müddetçe dengeli bir yaşam tarzının parçası olarak tüketilebilir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İlgili olduğu kategoriler

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Cevaplanmış soru!

Bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyin!

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

HABERLER

  • BİLGİLENDİRME

    EVDEKİ SAAT VE SHAE GILL COKE STUDIO’NUN YENİ ŞARKISI “ONE LOVE” İÇİN BİR ARAYA GELDİ

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    COCA-COLA VE RIOT GAMES İŞ BİRLİĞİNDEN DOĞAN YEPYENİ BİR ÜRÜN: “COCA-COLA ULTIMATE ZERO SUGAR”

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    KIZ KARDEŞİM PROJESİ, BURS PROGRAMI, GÜÇLENME PROGRAMI VE YENİ İŞ BİRLİKLERİ İLE GENÇ KADINLARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

    DETAYLI BİLGİ

;