Merak ediyorum acaba Coca Cola bize bir plaj şemsiyesi verir mi? Bedava reklamını yapardık :}

11 Mayıs 2020

Merhaba Aslı,

Üzülerek belirtmek isteriz ki belirli promosyon dönemlerimiz dışında hediye gönderimi yapamıyoruz. Sosyal medya hesaplarımızı ve televizyon reklamlarımızı takip ederek, promosyon dönemlerimizden ve hediye gönderimi yaptığımız yarışmalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Triyakiniz olarak tek sorun şirket gelirlerinizi İsrail Ordularına bağışlıyor musunuz? Cevabını evetse vicdanınız rahat mı?
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi, 128 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, % 100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin herhangi bir ülkeyi, hükümet...
Kampanyalar
kuba ve kuzey korede coca cola satışı yoksa,o insanlar ne içiyor???
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. Uluslararası ticari yaptırımlar nedeni ile Küba ve Kuzey Kore’de ürünlerimiz satılmamaktadır.
Kampanyalar
merhaba, cococola RAL kodu nedir?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> kırmızısının renk kodları şu şekildedir: R = 224 G = 0 B = 9
Marka
Mardin'de neredeyse 2 bakkal 2 marketten biri bu Coca Cola cam şişeleri satıyor depozitolu ama İstanbulda pek depozitolu rastlamiyorum
Üretimde kullanılan cam şişeler depozitolu ve depozitosuz olmak üzere ikiye ayrılır. Satış noktalarında hem depozitolu hem depozitosuz ürünlerimiz bulunmaktadır.
Marka
Cekilise neden katilamiyorum
Sistemimizde şu an için bir arıza bulunmuyor. İlerleyen zamanlarda sorununuzun devam etmesi halinde <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
kol kola kampanyasına girmiştim 1 gün önce bu ne zaman gelir
Merhaba Kaan ŞAHİN,   Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
peki reklamınızda türkiye haritasını neden sıldınız ?
Söz konusu durum 2012 Londra Olimpiyat’ları sırasında gündeme gelmiştir. Sporseverler tarafından Olimpiyat rozetlerinin takas edildiği Londra Hyde Park ve Olimpiyat Parkı’ndaki rozet takas merkezlerindeki dünya haritasının grafik çizimi nedeniyle böyle bir yanlışlığın yapıldığı doğrudur. Pek çok ...
Kampanyalar
fabrikalarınıza belirli gün ve saatlerde çalışmaları izliyebileceğimiz bir proje falan düşünüyorusunuz herkesin fab. ziyaretine imkanı yok
Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sizin için hazırladığımız online fabrika turumuza katılıp üretim süreçlerimiz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.<a href=" http://coca-colafabrikasi.com" target="_blank"> http://coca-colafabrikasi.com</a> web adresinden online fabrika turumuza katılabilir aynı zamanda üretim videomuzu da izleyebilirsiniz.
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.