Küba ve kuzey korede neden coca Cola yok

13 Şubat 2020

Merhaba Hüseyin,

Coca-Cola Şirketi 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren global bir şirkettir. Uluslararası ticari yaptırımlar nedeni ile Küba ve Kuzey Kore’de ürünlerimiz satılmamaktadır.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Cinemaximum biletlerini sitenizde göremedim ve bu konu hakkında bilgi almak istiyorum biletler acaba nezaman gelir vede puan farkıolacakmı?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Kırmızı Kasa ürünleri stoklar ve tüketicilerimizden gelen talepler doğrultusunda yenilenmektedir. Şuan stoklarımızda Cinemaximum biletleri bulunmaktadır. Sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Marka
Kırmızı kasada aileme ait 8 adet hesap var. Bu hesapların açıldığı şirket hatlarını kapattırdım.Sinema biletlerini nasıl alacağım ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Merhaba ben akgunogullarinin elamaniyim ben sifre almak istiyorum
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
işbavurusu yapmak istiyorum
Şirketimize nasıl başvuru yapacağınızı öğrenmek için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
Kampanyalar
cocacola araç içi soğutucuyu nereden temin edebilirim
Şuan için <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> lisanslı ürünlerimizin satışının yapıldığı herhangi bir nokta bulunmuyor. Önümüzdeki dönemle ilgili gelişmeleri web sitemizden takip edebilirsiniz.
Marka
coca cola ham maddesini pepsı co. dan mı temin ediyor?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın konsantresi, Türkiye ile birlikte tüm Avrupa’nın da konsantresini sağlayan İrlanda’daki konsantre fabrikasından gelmektedir.
İçerik
Merhabalar ürettiğiniz içeceklerde bir ara "Sarı Kız" adlı böcek türünün kullanıldığı söyleniyordu bir doğruluk payı var mı ?
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya rengini veren renklendirici karameldir.
İçerik
Coca-Cola ne gibi üretim politikaları izliyor? Üretiminin maliyetlerini azaltmak için 2013 yılında ne kadar para harcadı ?
Uluslararası üretim stratejimiz pazarda rekabet gücümüzü artıran stratejilerimiz arasında yer aldığından üzülerek paylaşamadığımızı iletmek isteriz. Şirketimiz ile yatırımcı olarak  ilgileniyorsanız, %100 halka açık bir şirket olarak bilgilerimize yatırımcı ilişkileri (investor relations) http://...
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.