Kolanın sağlığa zararlı olduğu içindeki şekerin yapay şeker olduğu konusunda haberler prof.dr lar açıklama yapıyor kullanılan şeker yapaymı

14 Şubat 2017

Merhaba İskender,

Ürün ambalajlarımızda da belirttiğimiz gibi, şeker eklenen ürünlerimizde pancardan elde edilen şeker veya glikoz/fruktoz şurubu kullanmaktayız. Her iki ürünü de ülkemizdeki kamu ve özel sektör kuruluşlarından temin etmekteyiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4289 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
81 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7401 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
202 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11158 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.