Her yıl binlerce kişi kola ve benzeri ürünler nedeni ile diyabet oluyor. Bu zararı azaltmak için bir çalışmanız var mı ?

Emre

02 Ağustos 2016

Merhaba Emre,

 

Şeker hastalığı vücudun insulin üretememesi ve/veya yeterli üretememesi ve/veya pankreas tarafından salgılanan insulini düzgün bir şekilde kullanamaması sonucu oluşur. Tip-2 Diyabet birçok faktöre bağlı karmaşık bir hastalıktır.

Kaloriden zengin bir beslenme tarzı ile alınan kalorilerin harcanamaması sonucu ortaya çıkan kilo sorunları veya obezite, şeker hastalığının riskleri arasında sayılır. Tüm gıda ve içecekler kaynağı fark etmeksizin kalori alımına katkıda bulunur. Coca-Cola da tüm yiyecekler ve içecekler gibi dengeli ve yeterli beslenme düzeni içerisinde bireysel farklılıklar göz önünde bulundurularak makul miktarlarda tüketilmelidir. Tüm ürünlerimiz, dengeli ve yeterli bir beslenme ve fiziksel aktivite düzeni içinde tüketilebilir.

Eğer şeker alımınıza dikkat etmek istiyorsanız Coca-Cola light ve Coca-Cola Zero ürünlerimiz şeker içermez. Bunun yerine tatlılığı sağlamak için içeriğinde düşük kalorili/kalorisiz tatlandırıcılar bulunur. Sağlık sorunu olan tüketicilerimizin beslenme düzenleri için bir uzmana danışmalarını tavsiye ederiz.

İlgili olduğu kategoriler

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Cevaplanmış soru!

Bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyin!

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

HABERLER

  • BİLGİLENDİRME

    EVDEKİ SAAT VE SHAE GILL COKE STUDIO’NUN YENİ ŞARKISI “ONE LOVE” İÇİN BİR ARAYA GELDİ

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    COCA-COLA VE RIOT GAMES İŞ BİRLİĞİNDEN DOĞAN YEPYENİ BİR ÜRÜN: “COCA-COLA ULTIMATE ZERO SUGAR”

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    KIZ KARDEŞİM PROJESİ, BURS PROGRAMI, GÜÇLENME PROGRAMI VE YENİ İŞ BİRLİKLERİ İLE GENÇ KADINLARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

    DETAYLI BİLGİ

;