Halkla ilişkiler faaliyetleriniz nelerdir ?

Elif

21 Şubat 2018

Merhaba Elif Beyza,

Dünyada 200’ü aşkın ülkede faaliyet gösteren uluslararası bir şirket olarak, faaliyet gösterdiğimiz toplumlarla etkin bir iletişimimizin olmasını önemsiyoruz. Şirketimizde, halkla ilişkiler faaliyetleri Kurumsal İletişim birimi tarafından yönetilir. Kurumsal İletişim, kurumun tüm paydaşları ile iletişiminin sürdürülebilir ve etkili bir şekilde yürütülmesi, şirket, ürün ve hizmetlerle ilgili bilgi paylaşımı ve kurumsal faaliyetlerin tanıtımıyla ilgili iletişim planlarının hazırlanması ve uygulanmasından sorumludur. Bu doğrultuda, şirketimizin global ve yerel iletişim çalışmalarını şekillendiriyor ve yürütüyoruz.

Tüketicilerimizin şirketimize ve ürünlerimize güveni en önemli önceliklerimizden biridir. Tüketicilerimizle iletişimimizi bilimsel bilgiler ışığında ve 132 yıllık global deneyimlerimiz doğrultusunda gerçekleştirmekteyiz. "Merak Ettim" platformu da, tüketicilerimizin şirketimiz ve markaları hakkında doğru bilgiye ulaşabilmesi için kurulmuş bir platformdur.

"Merak Ettim" dediğiniz soruları Coca-Cola Meşrubat Pazarlama ve Danışmanlık ile Coca-Cola İçecek şirketlerinde bulunan Marka İletişimi, Kurumsal İletişim, Pazarlama, Kalite, Üretim, Bilimsel ve Kurumsal İlişkiler, Hukuk, İnsan Kaynakları ve Finans departmanlarımızda görev alan konusunda uzman çalışanlarımızla cevaplıyoruz.

Coca-Cola Şirketi olarak, işimizin sürdürülebilir olmasının yaşadığımız çevre ve toplumun sürdürülebilir oluşuna bağlı olduğunu düşünüyoruz. Topluma değer katmada sürdürülebilirlik projelerinin büyük bir yere sahip olduğuna inanıyor ve bu bilinçle çalışıyoruz. Bu kapsamda Türkiye’de de gerçekleştirdiğimiz çok sayıda projemiz bulunuyor. Kamu, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler ile işbirliği içerisinde çevresel ve toplumsal sorunlara yenilikçi, topluma duyarlı, sonuç odaklı, ölçülebilir ve sürdürülebilir çözümler üretmeyi amaçlıyor ve sürdürülebilirlik kavramını tüm projelerimizin merkezine alıyoruz. Coca-Cola Şirketi olarak üç ana konu çerçevesinde yürüttüğümüz sürdürülebilirlik projeleri ile kadınların ekonomik olarak güçlendirilmesine katkı sağlamayı, toplumsal yaşamı iyileştirmeyi ve temiz su kaynaklarına erişimi korumayı ve artırmayı hedefliyoruz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

İlgili olduğu kategoriler

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Cevaplanmış soru!

Bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyin!

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

HABERLER

  • BİLGİLENDİRME

    EVDEKİ SAAT VE SHAE GILL COKE STUDIO’NUN YENİ ŞARKISI “ONE LOVE” İÇİN BİR ARAYA GELDİ

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    COCA-COLA VE RIOT GAMES İŞ BİRLİĞİNDEN DOĞAN YEPYENİ BİR ÜRÜN: “COCA-COLA ULTIMATE ZERO SUGAR”

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    KIZ KARDEŞİM PROJESİ, BURS PROGRAMI, GÜÇLENME PROGRAMI VE YENİ İŞ BİRLİKLERİ İLE GENÇ KADINLARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

    DETAYLI BİLGİ

;