Cola da mı yoksa Fanta da mı daha çok şeker var ?

01 Ekim 2018

Mehaba Burak,

Bir bardak (yaklaşık 250 ml) Coca-Cola'da 28 gram şeker ve bir bardak (yaklaşık 250 ml) Fanta’da 18,3 gram şeker bulunmaktadır.

Tüketicilerimizin bilinçli tercihler yapabilmesi için, tüm ürünlerimizin enerji ve besin değerleri ambalajlarımız üzerinde yer almaktadır.

Tüketicilerimize seçenek sunmanın önemine inanıyoruz. Bazı kişilerin, içeceklerimizin tadını sevmekle birlikte, aldıkları kalori miktarını azaltmak istediklerini biliyoruz. Bu nedenle şeker ve kalori oranı azaltılmış, şeker ve kalori oranı düşük veya şekersiz ve kalorisiz lezzetli birçok içecek sunmaktayız (örneğin Coca-Cola Şekersiz). Yine bu nedenle birçok içeceğimizi küçük ambalajlarda sunuyoruz. Kişilerin kendileri ve aileleri için anlamlı seçimler yapabilmeleri için içeceklerimizde ne kadar kalori olduğu hakkında bilgiler sağlıyoruz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Benim sorum ambalaj ile ilgili. Neden 330ml tenekelrin (sanırım) tamamı aynı? Diger markalarda ki ürünleei d3 kastediyorum.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Merak Ettim coca cola bu kadar tüketimimize güzel oyuncak tarzı ofisimizi süsleyecek hediyeler verirmiydi ofiste gunde 5 lt tüketiyoruz :)
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Aromalı Coca Cola'lar ne zaman tüm marketlere gelicek?
Aromalı ürünlerimizden, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Lime ürünümüzü BIM, A101 ve Migros’larda, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero Lime ürünümüzü  Migros'larda, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Vanilya ürünümüzü A101’lerde, ve yeni lansmanımız olan vişne aromalı <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Cherry ürünümüzü de Migros’larda bulabilirsiniz.
Marka
belçika venezuela gibi ülkelerde cola satışı neden yasaklandı
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ile ilgili herhangi bir ülkede yasaklama söz konusu değildir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı dünyanın 200'den fazla ülkesinde kamu kurum ve kuruluşlarının gerekliliklerine ve gıda mevzuatlarına uygun olarak satışa sunuyoruz. Türkiye'de ürettiğimiz ürünlerimiz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafınd...
Kampanyalar
şirketiniz hakkında araştırma yapıyorum.halka açık bir şirketsinizama yatırım ortaklarınızın hiçbirinin adına ulaşamıyorum.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
takımnlakol kola dan 15ocak 2016 da tişört kazandım da gelen yok
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Türkiye'de ilk içildiği ve yaygın içilmeye başladığı yıllar hangi yıllardır ?
Türkiye’de üretimimiz ilk olarak 1964 yılında, İstanbul’da başladı. Dönemin Başbakanı Sayın Süleyman Demirel ve fabrikada açılış sırasında bulunan kişiler Türkiye’de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’yı ilk tadan kişilerdir.  Türkiye’deki yolculuğumuz hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için infografiğimizi inceleyebil...
Kampanyalar
neden coca cola ismi?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, onu üreten eczacı Dr. John Pemberton’ın muhasebecisi Frank Robinson’ın isim önerisidir. Bu öneriyi 2 C harfinin yan yana ve reklam faaliyetlerinde estetik duracağını düşünerek yapmıştır. Mr. Robinson aynı zamanda bu yeni ürünün kendine özgü etkili ve çarpıcı bir stilinin de olmasını ar...
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.