Coco-Cola harammıdır? yada içinde domuz ürünleri bulunurmu ?

volkan

30 Mayıs 2018

Merhaba Volkan,

Coca-Cola Şirketi olarak tüm ürünlerimiz Türkiye’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun olarak üretilmektedir.

Coca-Cola’nın içerisinde domuz veya domuzdan elde edilen herhangi hayvansal bir içerik bulunmaz.

Coca-Cola’nın içerisinde ambalajların üzerinde de yazdığı gibi su, şeker veya fruktoz-glukoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

İlgili olduğu kategoriler

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Cevaplanmış soru!

Bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyin!

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

HABERLER

  • BİLGİLENDİRME

    Sprite Migros Promosyonu Çekiliş Sonuçları

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    COCA-COLA’DAN 145.250 HANEYE TOPLAM 1 MİLYON ÖĞÜNLÜK TEMEL GIDA DESTEĞİ

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI’NIN SAĞLADIĞI İŞ BİRLİĞİ DESTEĞİYLE TARIM SEKTÖRÜNDEKİ KADINLARA KIZ KARDEŞİM EĞİTİMLERİ VERİLECEK

    DETAYLI BİLGİ

;