Coca nın icinde alkol bulunduğu dogrumu ?

07 Haziran 2018

Merhaba Sibel,

Coca-Cola Şirketi olarak tüm ürünlerimiz Türkiye’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun olarak üretilmektedir. Coca-Cola'da alkol olmadığını gösteren raporu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
1.5 litre veya 2 litrelik cam şişede depozitolu kola üretmeyi düşünüyormusunuz çünkü cam şişe kolanın tadı hiç bir kolada yok
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak, dönemsel olarak farklı ambalajlarımızı sizlerle buluşturuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de, yine çeşitli kampanyalarımızı siz tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.
Marka
Coca-Cola zero da şeker yerine ne kullanılıyo?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero’da şeker yerine ürünü tatlandırmak için düşük kalorili tatlandırıcılar kullanılır.
İçerik
Kola ilk türkler tarafından mı bulundu
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ilk olarak 1886 yılında, Eczacı Dr. John Pemberton Amerika Birleşik Devletleri’nde ferahlatıcı bir içecek olarak üretildi. Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz şirketimizin tarihinde kısa bir yolculuk yapabileceğiniz videomuzu izleyebilirsiniz.
Kampanyalar
coca colanin uzerine isim soy isim yazdirabilir miyim?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Cep telefonu numarası kaç ?
Kapak altından çıkan şifre ve takım kodunu aralarında birer boşluk bırakıp 2622’ye ücretsiz SMS atarak takımınıza destek verebilirsiniz. Ayrıca aynı kodla takiminlakolkola.com adresinden çekilişe katılarak takımınızın lisanslı ürünlerini kazanma şansı elde edebilirsiniz.
Marka
Sponsorluk görüşmeleri için acaba nereye başvurmalıyız
Sponsorluk taleplerini yazılı olarak değerlendirmekteyiz. Talebinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz.
Marka
350 ml şişe cola istiyoruz .nostaljiyse nostalji.düğün salomlarındaki coke yazılı şişelerden sınırlı da olsa üretseniz ilgi görecektir.
Ürün portföyümüzü ve ambalaj boylarını, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Bu doğrultuda ülkemizde, 200 ml, 250 ml, 300 ml ve 1000 ml cam şişe ürünlerimizi sizlerle buluşturduk.
Marka
şimdi coca colada karbondioksit var biz karbondioksit alıp alyuvardaki oksijeni öldürüyoruz zaralı değil diyorsunuz sizde
Gazlı içecek tüketimi ile vücuda alınan karbondioksit gazı, vücudumuzun enerji üretiminin bir yan ürünü olarak hücrelerimiz tarafından üretilen miktarla kıyaslandığında çok azdır ve sorunsuz bir şekilde mideden emilir.  Karbondioksit gazı maden sularında doğal olarak bulunur. Karbondioksit gazı ...
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.