Coca colaya isim yazdirabilir miyiz?

25 Ağustos 2018

Merhaba Sude,

“Bu Coca-Cola Senin İçin” kampanyamız sona ermiştir. Önümüzdeki dönemlerde farklı kampanyalarımızı sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
SEÇİL Türkiye'de en çok kullanılan 289. isimdir. Ülkemizde 66,424 kişinin adı Seçil, listenizdeki ilk 289 isime neden giremedim.
Paketlerimizin üzerinde yer alan isimler IPSOS araştırma şirketi ile gerçekleştirdiğimiz ve katılımcıların Türkiye'de en çok sevilen, ilk akla gelen ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünleri üzerinde görmek istenilen kadın/erkek isimleri sorularına verdikleri yanıtlardan belirlenmiştir. Bu sorulara verilen yanıtlar ...
Marka
Coca colanın kurucusu kimdir
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Eczacı Dr. John Pemberton, tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde 1886 yılında ferahlatıcı bir içecek olarak üretilmiştir.
Kampanyalar
Cevaplarda soru soran kişiye doğrudan isimle hitap etme hakkını size kim verdi? Oradan bakınca askerlik arkadaşınıza mı benziyoruz?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
subat ayından itibaren takiminla kolkola kampanyasina destekte bulunuyorum ama 2 aydir cekilisten birsey çıkmaması beni oldukça üzmüştür
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Kampanyamız 31 Mayıs tarihine kadar devam edecektir. Sizde bu tarihe kadar takımınıza destek vererek lisanslı ürünlerinden kazanma şansı elde edebilirsiniz.
Marka
Merak Ettim de Muhtar Kent Coca Cola içmiyormuş doğru mu ?
Muhtar Kent başta <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ve <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero olmak üzere şirketimizin tüm marka ve ürünlerini sürekli olarak, severek içmektedir. Türkiye ve dünyadaki bütün çalışanlarımız ve iş ortaklarımız da Muhtar Kent gibi tüm ürünlerimizi güvenle ve severek tüketmektedir.
Kampanyalar
Bu sene ramazan reklaminiz neden yok?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ve tüm markalarımızın reklamlarına Nisan ayından itibaren bir süre ara vermiş bulunmaktayız. Bu süreçte önceliğimiz, çalışanlarımızın ve toplumların güvende ve iyi durumda olduklarından emin olmak. Birlikte mücadele edersek, gerçekten de bir fark yaratabileceğimize inanıyoruz
Marka
Coca cola hangi tip şeker kullanıyor? Şekerini kendisimi üretiyor? Şeker pancarı, nişasta, kamış şeker türlerinden hangisini kullanıyor?
Üretimimizde ya şeker ya da fruktoz-glikoz şurubu kullanılır. Her iki içerik üretim planlarımız doğrultusunda kullanılmaktadır. Üretimimizde kullandığımız hammadde tedariğini ile ilgili bilgi sahibi olmak için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
İçerik
coca cola kırmızı kasa geri gelmeyecek mi ?
Kırmızı kasa projemiz 2014 itibariyle sona erdi.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.