Coca colanin en iyi halkla ilişkiler kampanyası hangisi acaba

Ender Karabuğa

24 Ekim 2018

Merhaba Ender,

Topluma değer katmada tüm sürdürülebilirlik projelerimizin büyük bir yere sahip olduğuna inanıyor ve bu bilinçle çalışıyoruz. Coca-Cola olarak, işimizin sürdürülebilir olmasının yaşadığımız çevre ve toplumun sürdürülebilir oluşuna bağlı olduğunu düşünüyoruz. Coca-Cola olarak üç ana konu çerçevesinde yürüttüğümüz sürdürülebilirlik projeleri ile kadınların ekonomik olarak güçlendirilmesine katkı sağlamayı, toplumsal yaşamı iyileştirmeyi ve temiz su kaynaklarına erişimi korumayı ve artırmayı hedefliyoruz.

Bu kapsamda Türkiye’de Coca-Cola Hayata Artı Vakfı şemsiyesi altında gerçekleştirdiğimiz çok sayıda projemiz bulunuyor. Kamu, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler ile işbirliği içerisinde çevresel ve toplumsal sorunlara yenilikçi, topluma duyarlı, sonuç odaklı, ölçülebilir ve sürdürülebilir çözümler üretmeyi amaçlayan Coca-Cola Hayata Artı Vakfı ile sürdürülebilirlik kavramını tüm projelerimizin merkezine alıyoruz.

Coca-Cola Hayata Artı Vakfı şemsiyesi altında, Geleceğin Tarımı ve Gece Sulaması projelerimiz ile tarımda suyun daha verimli kullanılması için yenilikçi uygulamalar hayata geçirdik. Bununla birlikte Coca-Cola olarak, kadını ekonomik ve toplumsal hayatta güçlendirmeye yönelik projeler gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda Coca-Cola Hayata Artı Vakfı çatısı altında hayata geçirdiğimiz Kız Kardeşim projesi ile kadınların kendilerini geliştirerek toplum içinde daha aktif rol almalarını destekliyor ve ekonomiye katılımlarının önünü açıyoruz. Kadınların ekonomik ve sosyal olarak güçlenmesinin, ekonomik büyümenin hızlanması ve daha sağlıklı toplumlar yaratılması gibi birçok olumlu etki yarattığı görüşünden yola çıkan Kız Kardeşim projesi ile Türkiye’nin dört bir yanından 18-55 yaşları arasındaki okuryazar kadınların, kendilerinin ve yapabileceklerinin farkına vararak yetkinlik kazanacakları eğitimler veriyoruz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

 

İlgili olduğu kategoriler

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Cevaplanmış soru!

Bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyin!

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

HABERLER

  • BİLGİLENDİRME

    EVDEKİ SAAT VE SHAE GILL COKE STUDIO’NUN YENİ ŞARKISI “ONE LOVE” İÇİN BİR ARAYA GELDİ

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    COCA-COLA VE RIOT GAMES İŞ BİRLİĞİNDEN DOĞAN YEPYENİ BİR ÜRÜN: “COCA-COLA ULTIMATE ZERO SUGAR”

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    KIZ KARDEŞİM PROJESİ, BURS PROGRAMI, GÜÇLENME PROGRAMI VE YENİ İŞ BİRLİKLERİ İLE GENÇ KADINLARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

    DETAYLI BİLGİ

;