Coca-cola olarak 2005 yili net karinizdan bir miktar Israil devletine bagisladiginiz dogru mudur? Dogru ise hala bagislariniz devam ediyormu

08 Ağustos 2017

Ekonomik, siyasi ve dini açıdan farklı 206 ülkede faaliyet gösteren global bir şirket olarak; Coca-Cola Şirketi’nin hiçbir ülkeyi, hükümeti ya da politikalarını, siyasi ya da dini inancı desteklemesi söz konusu değildir. Bu çerçevede Coca-Cola’nın gelirinin İsrail’e aktarıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır. Size Türkiye ve Filistin’de yürüttüğümüz faaliyetlerimiz hakkında bilgi vermek isteriz. Türkiye: - 1964 yılından bu yana Türkiye’de yatırımlarımıza devam ediyoruz. - Bursa, Ankara, Çorlu, Sapanca, Hazar, İzmir, Köyceğiz, Elazığ, Mersin ve Isparta’da toplam 10 fabrikamızla üretim Doğrudan yaklaşık 3 bin, dolaylı olarak ise 30 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. - 53 yıldır Türkiye’de ekonomiye güç vermek üzere faaliyetlerimizi sürdürürken, yürüttüğümüz toplumsal projelerle de sosyal ve çevresel olarak katkılar sağlamaya devam ediyoruz. Filistin: - Coca-Cola Filistin’deki 3. en büyük işveren, 5. en büyük yatırımcıdır. - Coca-Cola Şirketi 1998 yılından bu yana Filistin’de faaliyet göstermektedir. - Coca-Cola’nın Filistin’de 4 fabrikası bulunmaktadır. - Coca-Cola, 630 Filistinliye iş olanağı sunmakta, Coca-Cola faaliyetleriyle ilişkili yan sektörlerden ise 6,500’ün üzerinde aile geçimini sağlamaktadır.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Coca Cola'ya yandan baktığımızda korkmuş bir insan yüzü çıkıyor neden?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Ürünlerden neden cocacola özütü yamıyor artık
Etiketlerimizde belirttiğimiz “<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> özütü”, Türk Gıda Kodeksi’nin ilgili yönetmelik ve tebliğlerinde yapılan değişikliklere bağlı olarak “doğal aroma vericiler” olarak belirtilmeye başlanmıştır.
İçerik
Merhaba, ilgili görseldeki 2,90 TL'ye 2,5 Lt Coca Cola nerede biz 4 TL'den aşağı satın alamıyoruz? http://prntscr.com/cq5g9d
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coco cola'nın içinde neden fazla miktarda şeker var?
Bir bardak (yaklaşık 250 ml) <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da 28 gram yani yaklaşık olarak 7 küp şeker bulunmaktadır. Tüketicilerimizin bilinçli tercihler yapabilmesi için, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> da dahil tüm ürünlerimizin enerji ve besin değerleri ambalajlarımız üzerinde yer almaktadır. Tüketicilerimize enerji dengelerini yöne...
İçerik
Neden şirketinize karşı sürekli bir karalama kampanyası uygulanıyor?
200'den fazla ülkede faaliyet gösteren ve içecek sektörünün lideri bir şirket olarak, çalışanlarımızdan, paydaşlarımızdan ve tüketicilerimizden gelen istekleri göz önünde bulunduruyoruz. Toplumların sosyal ve ekonomik kalkınmalarına destek olmak, aynı zamanda toplum refahına katkıda bulunmak ve s...
Kampanyalar
Coca-Cola'nın İçinde Fazla Asit Var Diyorlar Bu Doğrumu ? :)
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın da içinde bir miktar asit bulunur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın asitlik değeri limon, portakal, greyfurt gibi gıdalarla benzer özellik gösterir. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da günlük beslenmemizde tükettiğimiz diğer asidik özellik gösteren gıdalar gibi sağlıklı bir mideye zarar vermez.
İçerik
coca colanın formülünü, Coca-Cola’nın İrlanda’daki konsantre fabrikasındaki üreten kişiler nasıl bilmiyor?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
ac bir coca cola reklam filminize ne kadar para harcadiniz?
Yönetmenliğini Umur Turagay’ın üstlendiği “Aç Bir <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>” reklam filmimizin çekimleri, Turagay’ın yönetiminde 200 kişiyi aşan set ekibi ile birlikte 3 günde Florya sahilinde tamamladı.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.