Coca cola nın en son çıkan reklam müziği ismi nedir ingilizce müziğin ismi

12 Eylül 2017

Merhaba Begüm,

Reklamda kullanılan şarkının bilgileri aşağıdaki gibidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Avicii vs. Conrad Sewell - Taste The Feeling

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
coca colayı kim nerde buldu
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886 yılıda Eczacı Dr. John S. Pemberton tarafından üretildi.  Dilerseniz 130 yıllık bir şirket olan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın tarihinde kısa bir yolculuk yapabileceğiniz tarihçe videomuzu izleyebilirsiniz
Kampanyalar
Coca cola renkli ambalajlar lgbt ile mi ilişkili?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coco-colanın devlet sırrı gibi saklanan ve sadece 2 kişinin bildigi tabi bir araya gelmemek şartyla bı sırrı söylermisiniz sadece bana :D
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın orjinal formülü Atlanta’daki müzemizde saklanmaktadır. 128 yıldır gizli formülümüzü başarılı şekilde saklayabilmemizin nedeni detayları paylaşmadan en iyi şekilde koruyabilmektir.
Kampanyalar
tüm dünya 1 günlüğüne coca cola almazsa ne kadar zarar edersiniz ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
coca cola markasını yada kolayı ilk olarak japonyada bulundugu ve sıcak olarak satıldığı için rağbet görmediği söyleniyor doğruluk payı vrmı
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Eczacı Dr. John Pemberton tarafından, 1886 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde ferahlatıcı bir içecek olarak üretilmiştir.
Kampanyalar
cocacolanın formüllerinitüm üretici firmalar bilirmi yoksa sadece amerikadan mı marmelatı getirip su ve asit gaz karıştırılıyor sonrada şişe
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü lezzetini veren konsantremiz, dünyanın farklı noktalarındaki konsantre fabrikalarımızda üretiliyor ve tüm üretim tesislerimize hazır olarak geliyor.
İçerik
yıllardır sürekli coca cola tükettik son 1 senedir şerbetten farkı kalmadı.şeker içiyoruz sanki üstelik aldığımız gün ve soğukken
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
30 yıl önce içtiğim zaman burnumdan gaz çıkardı ve tadı daha güzeldi. Biri sağlıksal sebeplerden değiştirildi dedi doğrumu.
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886’dan bu yana her yerde aynı yüksek kalite standartlarında üretilmeye devam etmektedir. İçeceklerden alınan lezzet, değişik duyuların ve bileşenlerin bir araya getirdiği bir histir. Bu nedenle tüketici, içeceğin sunum şeklinden ve sıcaklığından, ortamdaki farklı duyumlardan vs. etkil...
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4350 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
89 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11429 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.