Coca cola bana bi tişört gönderebilir mi lütfen çok güzeller

02 Ocak 2020

Merhaba Çınar,

Üzülerek belirtmek isteriz ki belirli promosyon dönemlerimiz dışında hediye gönderimi yapamıyoruz. Sosyal medya hesaplarımızı ve televizyon reklamlarımızı takip ederek, promosyon dönemlerimizden ve hediye gönderimi yaptığımız yarışmalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Son reklamınızda oynayan oyuncuların adı nedir acaba meraklar içersindeyim :))
Son reklamımızda oynayan oyuncuların isimleri Jay Alvarrez ve Philine Roepstorff’dur.
Marka
Kapakların üzerinde yazan "ısp" "crl" gibi ifadeler var bunlar neyi ifade etmektedir örn; "crl" için asit oranı en yüksek kola deniliyor doğru mu ?
Ürünlerimizin üzerinde kullanılan isimler, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye çalışanlarının isimlerini temsil etmek üzere hazırlanmıştır. Bu nedenle şu an için ürünlerimiz üzerinde özelleştirme seçenekleri sunmamaktayız. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
İçerik
1 litre cam şişeler neden sadece migroslar da var ?
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Satış ve pazarlama çalışmalarımız kapsamında, 1 LT cam şişe ürünlerimiz şu an için yalnızca Migros’larda bulunmaktadır.
Marka
Fabrikadan o an cıkan yeni&taze CocaCola ile market rafında beklemis kola arasında 'kafein' yüzünden fark olusuyor mu ?
Tüm gıda maddelerinde olduğu gibi <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> da uygun saklama koşulları sağlandığında tavsiye edilen tüketim tarihine kadar ilk günkü ürün özelliklerini korur.
İçerik
Avrupa ve Amerika kıtalarında olan Coca-Cola Light Lime ve Lemon'u Türkiye sınırları dahilinde çıkarmayı düşünüyor musunuz?
Meyve aromalı ürünlerimiz Türkiye’de <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Freestyle adını verdiğimiz ve yepyeni bir içecek deneyimi sunan sistemimiz aracılığıyla sunulmaktadır. İnsanlara daima yeni deneyimler kazandırmak üzere çalışan bir şirket olarak, bu bakış açısıyla oluşturduğumuz ve 2013 yılının sonunda pilot olarak ...
Kampanyalar
vestel yemek sepetinden milyonlarca imdirim ceki ve vestel buzdolabi kazanma sansi diyor ama nerden basvuru yapabiliriz ki?
Kampanyamız 30 Nisan 2017 tarihiyle son bulmuştur. Önümüzdeki dönemlerde farklı kampanyalarımızı sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.
Marka
Marka ismini logoda vesairede birebir kullanmayarak bir kola hayranı olarak sadece kola satan bir cafe açabilir miyim?
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
kırmızı kumbara yı telefonumuza nasıl inidiriyoruz
Merhaba Ayşegül, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir. Müşteri İletişim Merkezimiz'e, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.