Coca cola bağımlılık yapar mı çünkü bu aralar biraz fazla içtim ve şuan içmediğim zaman kötü hissediyorum kendimi büyük bi kola isteğim var

28 Ekim 2017

Merhaba Defne,

Dünyanın her yerinde insanlar Coca-Cola içiyorlar çünkü harika tadını seviyorlar. Tadı güzel olan ve sevdiğiniz gıda ve içecekleri düzenli olarak tüketmek bunlara bağımlı olmakla aynı şey değildir.

Örneğin çikolatanın, bilim insanlarının beyinde "ödül merkezleri" olarak adlandırdıkları merkezleri harekete geçirebildiği bilinmektedir. Öte yandan müzik veya kahkaha gibi mutluluk verici şeyler de aynı etkiye yol açabilmektedir.

Dengeli bir yaşam tarzının anahtarı çeşitli gıda ve içecekleri kararında tüketmektir. Buna Coca-Cola gibi meşrubatlar da dahil olabilir. Bütün gıda ve içecekler gibi meşrubatlar da aşırıya kaçılmadığı müddetçe dengeli bir yaşam tarzının parçası olarak tüketilebilir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
mrb neden bahadır ismini bulamıyoruz ve bi çok isimde yok lütfen biraz isim çeşidi yaparmısınız
Bir süre önce Facebook üzerinden yaptığımız ve katılımcıların <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> paketleri üzerinde görmek istedikleri isimleri oylayarak belirledikleri uygulama ilave 100 isim seçildi. Ancak hala Facebook’ta bulunan “Bu <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Senin İçin” (https://www.facebook.com/cocacola/app_362934927183880) uygulam...
Marka
Cola arasinda tat olarak degisiklik gösteriyo nedeni nedir acaba baska marka cola iciyomusuz gibi oluyo
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886’dan bu yana her yerde aynı yüksek kalite standartlarında üretilmeye devam etmektedir. İçeceklerden alınan lezzet, değişik duyuların ve bileşenlerin bir araya getirdiği bir histir. Bu nedenle tüketici, içeceğin sunum şeklinden ve sıcaklığından, ortamdaki farklı duyumlardan vs. etkil...
İçerik
Coca cola yapılırken kako denilen böcek kulanılıyormu ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'da böcek yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’ya kendine özgü rengini veren “renklendirici karamel”dir.  <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da böcek olmadığını gösteren raporlara linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.<a href=" http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar" target="_blank"> http://www.coca-colaturkiye.com.tr/merak-ettikleriniz/dogru-bilinen-yanlislar</a>
İçerik
biz sipariş verdik ama tablet,USB kulaklik,TABLET KILIFI VE tavla sipariş verdik ama tablet kilifi ile tavla gelmedi ne yapmamiz lazim
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Rock'n Coke her sene yapılırken, neden iki senede bir yapma kararı alındı?
Sorunuzun cevabı için hazırladığımız videoyu izleyebilirsiniz.
Marka
coca colanın formülü nerede saklanıyor
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın doğal aroma vericilerinden oluşan gizli formülü Atlanta’daki <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Müzesi’nde saklanmaktadır.<a href=" http://www.worldofcoca-cola.com/tour-inside/#pop=vault" target="_blank"> http://www.worldofcoca-cola.com/tour-inside/#pop=vault</a> adresinden formülün bulunduğu alanı ziyaret edebilirsiniz.
Kampanyalar
Coa-Cola'nın şimdiye kadar yaptığı sosyal medya kampanyaları nelerdir?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Coca-Cola'yı ters yazınca allah yok yazıyor mu? Yazmıyorsa logoyla biraz oynayıp allah var yazamaz mısınız?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> logosu 1886 yılında eczacı John Pemberton'ın ortağı Frank Robinson tarafından oluşturulmuştur. Robinson'un iki "C" harfinin yan yana güzel duracağını düşünerek tasarladığı logo, günümüze kadar değişmeden korunmuştur. Söz konusu iddia tamamen asılsızdır.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.