Coca-cola 1gb a kadar internet kampanyasını nasıl kullanıcam daha daha.com a gidiyorum ama hiçbirşey yok

12 Ocak 2020

Merhaba Yusuf,

Coca-Cola Daha Daha promosyonumuz 20.01.2010 itibariyle aktif olacaktır.

İlginiz için teşekkür ederiz.



Güncelleme:

Coca-Cola Daha Daha Boş Yok “1 GB’a Kadar İnternet” kampanyamız kapsamında, 20 Ocak 2020 ile 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında, promosyonlu Coca-Cola Orijinal Tat 330 ml kutu, Coca-Cola Şekersiz 330 ml kutu, Fanta Portakal 330 ml kutu, Sprite 330 ml kutu ürünlerinin açma halkası altında yer alan sekiz haneli kodu akıllı cihazınızın tarayıcısından ulaşabileceğiniz www.dahadaha.com web sitesine kaydolup hediyenizin cihazınıza yüklenmesi için istenecek bilgilerle birlikte girerek derhal ücretsiz olarak 24 saat geçerli 250 Megabayt veya 1 Gigabayt internet paketi hediyenizi kazanabilirsiniz.

Promosyonun detaylarına promosyonlu ürün üzerinden, 444 3040 veya 0850 201 30 40 numaralı telefon hatlarından veya www.coca-cola.com.tr internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.


“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4289 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
81 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7401 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
202 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11158 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.