Coca-Cola'nın içinde ülkemizin çoğunluğunun dini olan İslam'a aykırı bir madde var mı?

Mert Kanatsız

19 Şubat 2020

Merhaba Mert,

Coca-Cola Şirketi olarak tüm ürünlerimiz Türkiye’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun olarak üretilmektedir.

Coca-Cola’nın içerisinde ambalajların üzerinde de yazdığı gibi su, şeker veya fruktoz-glukoz şurubu, karbondioksit, renklendirici olarak karamel, asitliği düzenleyici olarak fosforik asit, doğal aroma vericiler ve kafein bulunur.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İlgili olduğu kategoriler

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Cevaplanmış soru!

Bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyin!

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

HABERLER

  • BİLGİLENDİRME

    Coca-Cola, Kadın VALORANT Ligi ile Esporda da Kadınlara Desteğini Sürdürüyor

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    Kız Kardeşim Kadınlarına Destek İkiye Katlandı: Hedef 700 Bin Kadına Ulaşmak

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    Kız Kardeşim Projesi Birleşmiş Milletler’de Anlatıldı

    DETAYLI BİLGİ

;