Coca Cola'nın CEO'su kimdir?

09 Temmuz 2019

Merhaba Ali,

Coca-Cola Şirketi’nin CEO’su James Quincey’dir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Hediye kazanm
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz. ederiz
Marka
Coca-cola türkiye olarak elektronik atık konusunda nasıl bir yol izlemektesiniz ?
Türkiye'deki yasal mevzuatlarla uyumlu olarak elektronik atıklarımızı faaliyet gösterdiğimiz bölgelerdeki atık toplama lisanslı şirketler aracılığı ile bertaraf ediyoruz.
Kampanyalar
Neon bardak reklamındaki şarkı kime ait?
Reklamda kullanılan şarkının bilgileri aşağıdaki gibidir. Shantel – Disco Partizani
Marka
Kıvanç tatlıtuğ un oynadığı reklamda kız fotoğrafı kendi telefonuyla çekiyor daha sonra çekilen resim kendi telefonuna msj olarak geliyor
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Yeni reklamımızda Kıvanç Tatlıtuğ’a eşlik eden yardımcı oyuncu Sheila Jorda’nın çektiği fotoğraf daha sonra kendisine mesaj olarak gelmemektedir. Sheila Jorda, senaryo gereği kendi telefonunu cebinden çıkartıp çektiği fotoğrafa bakmaktadır.
Marka
19 ŞUBAT 2016 ÇEKİLİŞİNDE KAZANDIĞIM HESİYE HENÜZ ADRESİME ULAŞMAMIŞ VE BANA TELEFONLA BİR İLETİŞİMDE SAĞLANMADI NE YAPMALIYIM
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Merhaba, ben çocukken kısa süreliğine mavi renkli özel seri coca cola üretildiğini anımsıyorum. Acaba yanlış mı anımsıyorum ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Diğer içecek markaları kapak altındaki şifrelerle faturalarda indirim gibi uygulamaları var. sizinde böyle bi projeniz var mı?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
cam şişe cola istiyoruz 1lt ve 2,5 lt lütfen dikkate alabilirmisiniz.
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederiz. Farklı ambalajlarımızı, farklı kampanyalarımız kapsamında dönemsel olarak tüketicilerimizle buluşturmaktayız. Dolayısıyla önümüzdeki dönemlerde yine bu tip ambalajlarımızı siz sevenlerimizin beğenisine sunmaktan mutluluk duyarız.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.