Coca Cola'nın CEO'su (Ceo'ları) Kimdir? 2 Ceo su varmış sanırım biri Türk'müş. bu doğru mu?

29 Mayıs 2018

Merhaba Aykut Berkay,

Şirketimizin 2 CEO’su bulunmamaktadır. Şuan, Coca-Cola Şirketi’nin CEO’su James Quincey’dir.

Coca-Cola Şirketi bünyesine 1978 yılında Atlanta’da katılan Muhtar Kent, 2008 yılında şirketinin CEO’su olarak atandıktan sonra, Nisan 2009’da da Coca-Cola Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Mayıs 2017’de CEO’luk görevini devreden Muhtar Kent, Coca-Cola Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine halen devam etmektedir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
takımınla kol kola kapyasından kazanılan tşört erkek içinmi
Tasarımlarda farklılık olmamakla beraber seçtiğiniz bedene uygun olarak ürün gönderimi yapılıyor.
Marka
neden eskisi gibi kolanın asiti yok önceden içtiğimizde asiti çok olurdu ve raha güzel olurdu şimdi neden asitsiz kolalar
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> 1886’dan bu yana her yerde aynı yüksek kalite standartlarında üretilmeye devam etmektedir.Halk dilinde asit olarak tanımlanan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'nın kabarcıkları asit değil, bazı maden sularında da doğal bulunan karbondioksit gazıdır ve gazlı içeceklere baloncuklu etkiyi vermek için eklenir. Üre...
İçerik
Coca-cola yapılırken bitkilerin arasında fare ve haşerelerinde öğütüldüğü doğru mu?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da fare yoktur. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> tüm ürünlerimiz gibi son teknoloji kullanılarak el değmeden ve yüksek kalitede üretilir. Ürünlerimiz dünyanın 200'den fazla ülkesinde yerel kurum ve kuruluşların onayı ve denetimi altında satışa sunulur. Türkiye’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Alkolsüz ...
İçerik
biz kücükken coca cola larda elastik bir hediye vardı sanırım kapak verekek bunu bakkaldan alabiliyorduk tekrar alabilirmyz
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizin yanında verdiğimiz promosyonlar dönemsel olduğundan ne yazık ki o dönem dışında satışa sunulmamaktadır. Önümüzdeki dönemlerde farklı promosyon ürünlerimizi siz tüketicilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.
Marka
Kol Kola çekilişinden evimizden 3 kişiye T-shirt çıktı fakat hiçbiri gelmedi. Lütfen bana geri ulaşın.
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Marka
coca cola da meyan kökü var mı ?
Meyankökü ürünümüze eklenen bir bileşen değildir.
İçerik
1 lt kampanyasında ürünleri nereden alabilirim
Kazanmış olduğunuz ürünü, kampanyaya katılmış veya promosyon afişi bulunan satış noktalarından (ağırlıklı olarak bakkallardan) alabilirsiniz.
Marka
Takımınla kol kola kampanyasında t-shirt ve atkıdan başka hediye çıkıyor mu ?
İlerleyen dönemlerde farklı ödülleri de sizinle buluşturacağız. Takimimlakolkola.com sitesinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.