Coca-Cola İsrail malı mı?

25 Aralık 2017

Merhaba Rıdvan,

Hayır. Coca-Cola Şirketi 200'den fazla ülkede faaliyet gösteren global ve halka açık bir şirkettir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Eski bir mcDonald's çalışanı olarak, şurupların karışacağı gaz ve su miktarını belirleyen restaurant müdürlerine nasıl güveniyorsunuz?
Restoranlardaki ürün servis ekipmanları <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> tarafından onaylı olup, ürünlerimizin karbondioksit, su ve şurup oranları <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> standartları dahilinde tüketicilerimize sunulmaktadır. Ürünlerimizin kalitesi fabrikalarımızda olduğu gibi servis yapılan restoranlarda da <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> standartları ç...
Kampanyalar
fanta ile vitamin b6 alabilir miyiz?
Vitamin ve gıdaların birlikte  kullanımı konusunda hekimize danışmanızı öneririz.
İçerik
takımla kol kola kampanyası ne zaman sona erecek ?
Takımınla kol kola kampanyası 31 Mayıs tarihine kadar devam edecektir.
Marka
Frank Robinson, John S. Pemberton'un ortağı mı muhasebecisi mi? Cevaplarınızda bazen ortağı bazen muhasebecisi dem.:)
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
coca cola piyasaya ilk çıktığında hangi renkti???
1886’dan beri ürünümüze özgün rengini veren tek renklendirici “renklendirici karameldir”.
İçerik
Takımınlakolkola adresıne şifremi girdim epostama atkınız 15 gun içinde gonderılecektır yazıyor. Gelen urunun kargo parası bana mı ait?
Hayır, takımınla kol kola kampanyamızla birlikte takımınıza destek olmak veya hediye kazanmak için katılım dair tüm ücretler şirketimiz tarafından karşılanıyor.
Marka
Sena isminde Coca cola var mı?
Sena ismi 330 ml,  450 ml ve 1 lt. Pet şişe <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizde bulunmaktadır.
Marka
coca cola gerçekten avrupa ülkelerinde de Türkiye de ki satışı kadar hızlı mıdır. Yoksa 2. ve 3. dünya ülkeleri mi kullanıyor.
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresğine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.