Coca Cola Türkiye'nin temel ilke ve değerleri nelerdir?

rabia şentürk

22 Kasım 2019

Merhaba Rabia,

Coca-Cola Şirketi 500’den fazla marka ve 4.100’den fazla ürününü 200’ün üzerinde ülke ve bölgede tüketiciler ile buluşturuyor.

Hayatın her anına hitap eden bir içecek şirketi olarak günlük yaşamı daha keyifli hale getiren içeceklerimiz ile evimiz olarak gördüğümüz toplumlar için ortak bir fayda yaratıyoruz. İşimizi en kolay şekilde değil, en doğru şekilde yapmaya inanıyoruz. İşimizi en doğru şekilde yapmanın yolunun sürdürülebilirlik felsefemizi, ürün geliştirmeden üretime, şişelemeden pazarlamaya kadar yaptığımız her işin merkezine almaktan geçtiğine inanıyoruz.

Tüketicilerimize istedikleri içeceklerin daha fazlasını sunabilmek için, ürünlerimizden bazılarına vitamin, mineral ve yeni tatlar ekliyor, lezzetten taviz vermeksizin, şekeri azaltmak amacıyla  tariflerimizin birçoğunu gözden geçiriyor ve bugüne kadar hiç sunmadığımız yepyeni ürünler sunuyoruz. Şirketimizin başarısı, dünya çapında yaklaşık 27 milyon satış noktasına ulaşmamıza yardımcı olan 250’ye yakın şişeleyici ortağımızın benzersiz dağıtım yeteneğine dayanıyor. Birlikte çalışarak, daha fazla içeceği, daha fazla tüketiciye herkesten daha hızlı ulaştırıyoruz.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

İlgili olduğu kategoriler

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Cevaplanmış soru!

Bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyin!

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

HABERLER

  • BİLGİLENDİRME

    EVDEKİ SAAT VE SHAE GILL COKE STUDIO’NUN YENİ ŞARKISI “ONE LOVE” İÇİN BİR ARAYA GELDİ

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    COCA-COLA VE RIOT GAMES İŞ BİRLİĞİNDEN DOĞAN YEPYENİ BİR ÜRÜN: “COCA-COLA ULTIMATE ZERO SUGAR”

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    KIZ KARDEŞİM PROJESİ, BURS PROGRAMI, GÜÇLENME PROGRAMI VE YENİ İŞ BİRLİKLERİ İLE GENÇ KADINLARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

    DETAYLI BİLGİ

;