Coca Cola Fabrikası Nasıl Kurabiliriz Ne kadar Sermaye Gerekli

24 Temmuz 2019

Merhaba İbrahim,

Coca-Cola Şirketi markalarının, üretim, satış ve dağıtım sorumluluğu, Türkiye ile birlikte 10 farklı coğrafyada faaliyet gösteren Coca-Cola İçecek A.Ş. tarafından gerçekleştirilmektedir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
ambalajlardaki ismlerin yazı fontuna nasıl ulaşırım, kutularda olması çok zor ismi olan kız arkadaşıma süpriz olarak kendm yapmak zorundayım
Facebook’ta bulunan “Bu <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Senin İçin” (https://www.facebook.com/cocacola/app_362934927183880) uygulamamız üzerinden kendi isminizi veya sevdiklerinizin ismini yazdırarak, sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz. Ayrıca, İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi’nin içerisinde bulunan <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> d...
Marka
coca cola neden siyah
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın rengi  siyah değil, “renklendirici karamel” den gelen koyu kahverengidir.
İçerik
Neden Coca Cola Tenekelerinin Altinda Renkli Bir İsaret Vardir ?
Kutuların altında yer alan renkler, kutu tedarikçilerinin belirlemiş olduğu izlenebilirlik kodlarıdır.
Kampanyalar
coca cola bazı demirleri eridiyor ve mentosa karıştıkda ise neler oluyor bulara sebeb neki?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> bir gıda ürünüdür ve demiri eritmez. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın içine Mentos atıldığında görülen köpürme, gazlı bir ürünün yüzeyi pütürlü şekerle temas ettiği anda ortaya çıkmaktadır. Şekeri ağzımıza aldığımız andan itibaren şekerin pütürlü yüzeyi yok olur ve dolayısı ile her iki ürün midede karıştı...
İçerik
mcdonalds burger king gibi yerlerde coca cola yı açkta satmalarına rağmen gazı kaçmamış şekilde masamıza geliyor nasıl oluyor bu?
Sorunuz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilirsiniz. Dilerseniz <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizi arayarak da bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
cola zero'yu ne ile tatlandiriyorsunuz?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero’da ürünü tatlandırmak için düşük kalorili tatlandırıcılar kullanılır. Ürün ambalajında da belirtildiği gibi bu tatlandırıcılar aspartam, asesulfam potasyum ve sukralozdur.
İçerik
KUTU COLA NIN ŞEKLİ NEDEN DİGER MARKALAR GİBİ STANDART ? 330ML SIVIYI EN FAZLA ALABİLEN SİLİNDİRİK SEKİL OLDUGU İÇİN Mİ ?
Ürünlerimizin ambalaj miktarlarını, tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını araştırarak şekillendiriyoruz. Bu kapsamda Türkiye’de 330ml, 250ml ve 200ml kutu ürünlerimiz mevcut.
Marka
Kullandığınız şeker neyden üretiliyor ve nerden temin ediyorsunuz?
Ürün ambalajlarımızda da belirttiğimiz gibi, şeker eklenen ürünlerimizde pancardan elde edilen şeker veya glikoz/fruktoz şurubu kullanmaktayız. Her iki ürünü de ülkemizdeki kamu ve özel sektör kuruluşlarından temin etmekteyiz.
İçerik
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4349 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
88 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7485 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11428 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.