Bu Coca-Cola çok iyi de herkesin içmesini tavsiye ediyor musunuz ?

24 Ocak 2018

Merhaba Enes,

Dengeli bir yaşam tarzının anahtarı çeşitli gıda ve içecekleri kararında tüketmektir. Buna Coca-Cola gibi meşrubatlar da dahil olabilir. Bütün gıda ve içecekler gibi meşrubatlar da aşırıya kaçılmadığı müddetçe dengeli bir yaşam tarzının parçası olarak tüketilebilir.

Coca-Cola ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulabileceğiniz Merak Ettim sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
Hakkinizda yapilan bunca karalama kampanyasına karşı neden dava acmiyorsunuz?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
ben vanda bir köy okulunda çalışan bir öğretmenim. köy okullarına yardım yaptığınızı duydum. doğru mudur acaba?
Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye gönülden teşekkür ederiz. Hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle yaşadığımız topluma değer katma amacı taşıyan bir şirket olarak taleplerinizle ilgili en kısa sürede size geri döneceğiz. Size bilgi verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi...
Marka
Coca cola neden siyah renklendiricinin karamel oldugunu biliyorumda kırmızı karamel gibi değişik şeyler kullanamazmıydınız
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın rengi üretildiği günden bu yana aynı ve “renklendirici karamel” den gelen koyu kahverengidir
İçerik
burger dukkanımız için kola çeşmesiyle sınırsız cola hizmeti vermek istiyoruz bunun için cola servisiniz fıcı ile mi oluyor?
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezi’mizdir. Müşteri İletişim Merkezi’mize, <a href="tel:08502220224">0 850 222 02 24</a> numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Marka
Bundan sonra isminiz "Koka Kola" mı olacak?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> olark Türkiye’deki 50.yılımızı kutluyoruz. Bu topraklara has, içinde mutluluk taşıyan iyimserlik ifadelerine hayran kaldık. 50.yılımızda adımızı Türkçe yazdık. cokeurl.com/50YIL
Marka
Bence COCA-COLA'yı rengarenk şişelerle satsanız daha iyi bir görünüm tasarlarsınız ve ürünler daha çok ilgi görür daha çok satılır :)
Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz. Türkiye’de de standart tasarımlar haricinde önemli gün ve etkinler için özel şişe tasarımları yapılmaktadır. Özel tasarım ambalajlarımızı farklı kampanyalarımız kapsamında dönemsel olarak tüketicilerimizle buluşturmaktayız. Önümüzdeki dönemlerde yine bu ti...
Marka
coca cola türkiyede kaç işçi çalıştırıyor
Tüm Türkiye’deki 9 farklı fabrikamızda toplam 1135 kişi çalışmaktadır.
Kampanyalar
Bence bunu uygulama olarak android be app storeda yayınlamalısınız ulaşılması daha kolay olur
Sizlerle birçok kanal aracılığıyla buluşmak yeni projelerimiz üzerinde çalışıyoruz. İlerleyen dönemlerde yeni projeleri sizlerle buluşturuyor olacağız.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.