2018 yılı için müthiş bir pojem var ilgilenirmisiniz?

27 Aralık 2017

Merhaba Osman,

Değerli projenizi bizimle paylaşmak istediğiniz için teşekkür ederiz.

Şirketimiz sizin gibi eserlerini ve/veya fikirlerini paylaşma arzusunda olan kişilerin taleplerini aşağıda detayları belirtilen prosedür dahilinde değerlendirmektedir.

Birçok büyük şirket gibi şirketimizin de dünya çapında yürüttüğü pazarlama çalışmaları bulunmaktadır. Şirketimiz, prensipte istihdam ettiği elemanlarının fikirlerini değerlendirir ve benimsenen fikirler de Coca-Cola Sistemi içinde ülkelerin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirilir ve kullanılır. Bu şekilde hem karışıklık önlenmiş, hem de sistemli bir çalışma yapılması sağlanmış olur.

Bu şartlar altında Coca-Cola Türkiye olarak, projenizi değerlendiremeyeceğimizi üzülerek iletir, bize iletilen tüm eserlerin ve fikirlerin ancak Ek’te belirttiğimiz prosedürün takip edilmesi halinde, Atlanta'da bulunan merkezimizin yapacağı açıklamalar ve yönlendirmeler sonucunda değerlendirileceğini belirtmek isteriz.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Ek:
The Coca-Cola Company, hiçbir suretle;
a) reklam, tanıtım, promosyon malzemelerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,
b) ürün formüllerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,
c) halihazırda sirket içinde hayata geçirilmek üzere planlanmış ya da üzerinde çalışması yapılmaya başlanan fikirlere ilişkin önerileri kabul etmemektedir.

Bunlar dışında yeralan fikirler ise, kesinlikle ve yalnızca, fikrin paylaşılmasından önce öneride bulunan kişi/ler tarafından, The Coca-Cola Company tarafından kendisine gönderilen konuya ilişkin tüm şart ve koşulları içerir sözleşmenin dikkatlice okunarak imzalanması/onaylanması halinde değerlendirmeye alınabilecektir.

www.CokeSubmit.com web sitesinden bahse konu olan prosedür hakkında bilgi edinebilir ve fikrinizi paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, Atlanta-ABD’de yerleşik ilgili birim ile yazılı olarak irtibat kurmak isterseniz, aşağıda bilginize sunulan adresi kullanabilirsiniz.
The Coca-Cola Company
Industry and Consumer Affairs
DUN 500
P.O. Box 1734
Atlanta, Georgia 30301, USA

 

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
coca cola 5 litre üretme sansınız varmı?
Ürün portföyümüzü ve ambalaj boylarını, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Bu doğrultuda ambalaj boylarımızı yenileyip farklı ambalaj boylarını tüketicilerimizle buluşturuyoruz.
Marka
Durma bu yaz şarkısının söylendiği coca cila reklamı nerede çekildi
Son reklam filmimiz Bali Endonezya’da çekilmiştir.
Marka
coca cola hangi ülkenin hangi firmanın ürünüdür :D
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi’nin ürünüdür. 200’den fazla ülkede faaliyet gösteren şirketimizin merkezi Amerika’nın Georgia eyaletinde Atlanta’da bulunmaktadır.
Kampanyalar
coca cola namazla dalga mı geçti? internette böyle bir yazı vardı???
Bu internet ortamında yayılmış asılsız bir iddiadır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi  128 yıl önce ABD’de kurulan ve bugün 200’ün üzerinde ülkede ticari faaliyet gerçekleştiren bir şirkettir. Kurulduğu günden bu yana hiçbir siyasi ya da manevi düşünce veya etnik grupla bir bağlantısı olmamıştır.
Kampanyalar
Coca-cola nın üstünde bütün isimler var mı?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizin üzerinde yazan isim listesine buradan ulaşabilirsiniz:<a href=" http://www.coca-cola.com.tr/connect.html" target="_blank"> http://www.coca-cola.com.tr/connect.html</a>
Marka
allah sizden razı olsun bize bu tadı sunduğunuz için çok teşekkürler :)
Beğeninizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. J
Marka
Uzun zamandır ismini arayıp bulamadığım bir kola var. İstediğimiz isim de kola yaptıramazmıyız? :)
Öncelikle “Bu <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Senin İçin” kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kampanyamız sona erdiği için <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerinin üzerine özel olarak isim yazdırabileceğiniz aktivasyon noktalarımız artık hizmet vermemektedir.
Marka
coca green yada life adiyla piyasaya cikan dogal tatlandirici stevia bitkisi bulunduran urun nexaman turkiye piyasasina girecek
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi olarak ürün portföyümüzü, faaliyet gösterdiğimiz ülkelerdeki tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını daima göz önünde bulundurarak şekillendiriyoruz. Yeni bir ürün piyasa sunulmadan önce farklı pazar araştırmaları gerçekleştirerek sonu...
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.