2018 yılı için müthiş bir pojem var ilgilenirmisiniz?

27 Aralık 2017

Merhaba Osman,

Değerli projenizi bizimle paylaşmak istediğiniz için teşekkür ederiz.

Şirketimiz sizin gibi eserlerini ve/veya fikirlerini paylaşma arzusunda olan kişilerin taleplerini aşağıda detayları belirtilen prosedür dahilinde değerlendirmektedir.

Birçok büyük şirket gibi şirketimizin de dünya çapında yürüttüğü pazarlama çalışmaları bulunmaktadır. Şirketimiz, prensipte istihdam ettiği elemanlarının fikirlerini değerlendirir ve benimsenen fikirler de Coca-Cola Sistemi içinde ülkelerin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirilir ve kullanılır. Bu şekilde hem karışıklık önlenmiş, hem de sistemli bir çalışma yapılması sağlanmış olur.

Bu şartlar altında Coca-Cola Türkiye olarak, projenizi değerlendiremeyeceğimizi üzülerek iletir, bize iletilen tüm eserlerin ve fikirlerin ancak Ek’te belirttiğimiz prosedürün takip edilmesi halinde, Atlanta'da bulunan merkezimizin yapacağı açıklamalar ve yönlendirmeler sonucunda değerlendirileceğini belirtmek isteriz.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Ek:
The Coca-Cola Company, hiçbir suretle;
a) reklam, tanıtım, promosyon malzemelerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,
b) ürün formüllerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,
c) halihazırda sirket içinde hayata geçirilmek üzere planlanmış ya da üzerinde çalışması yapılmaya başlanan fikirlere ilişkin önerileri kabul etmemektedir.

Bunlar dışında yeralan fikirler ise, kesinlikle ve yalnızca, fikrin paylaşılmasından önce öneride bulunan kişi/ler tarafından, The Coca-Cola Company tarafından kendisine gönderilen konuya ilişkin tüm şart ve koşulları içerir sözleşmenin dikkatlice okunarak imzalanması/onaylanması halinde değerlendirmeye alınabilecektir.

www.CokeSubmit.com web sitesinden bahse konu olan prosedür hakkında bilgi edinebilir ve fikrinizi paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, Atlanta-ABD’de yerleşik ilgili birim ile yazılı olarak irtibat kurmak isterseniz, aşağıda bilginize sunulan adresi kullanabilirsiniz.
The Coca-Cola Company
Industry and Consumer Affairs
DUN 500
P.O. Box 1734
Atlanta, Georgia 30301, USA

 

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
coca cola işe girmek istiyorum yardim edebilirseniz cok memnun olurum suan issizim işe ihtiyacim var
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Türkiye bağlantılı iş başvuruları için www.coca-colacompany.com/careers/ adresini ziyaret edebilirsiniz. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi markalarının, üretim, satış ve dağıtım sorumluluğu, Türkiye ile birlikte 10 farklı coğrafyada faaliyet gösteren <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İçecek A.Ş. tarafından gerçekleştirilir. C...
Kampanyalar
merak ettimde sorulan soruları kim cevaplıyor
“Merak Ettim” dediğiniz tüm sorular bilimsel veriler ışığında ilgili birimlerde görevli ve konusunda uzman çalışanlarımız tarafından cevaplanmaktadır.
Marka
kapakta yazan bedava 2 lt kolayı nerden alabilirim
Merhaba Abdullah Alp, Kazanmış olduğunuz ürünü, kampanyaya katılmış veya promosyon afişi bulunan satış noktalarından (ağırlıklı olarak bakkallardan) alabilirsiniz. Detaylı bilgi için <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> İletişim merkezimizi arayarak bize ulaşabilirsiniz.
Marka
aslında soru deyil bu size bi fikir diyelim vitamin urubu vardı onların bi şarkısı var takmayacaksın tak açacaksın bence reklamlarınızda ii
Öncelikle ilgiliniz için çok teşekkür ederiz. Ancak reklamlarımızla ilgili tüm süreçleri birlikte çalıştığımız ajanslarımız yürütüyor. Dışarıdan gelen teklifleri ne yazık ki kabul edemiyoruz.
Marka
Amerikada Kola ambalajının üzerine ''Kola sağlığa zararlıdır'' yazılmaya başlanıcakmış doğrumu ?
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Coca-Cola piyasaya ilk çıktığında içinde kafein yerine daha fazla uyarıcı özelliği bulanan kokain bulunuyormuş. Doğru mu ?
Hayır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın karakteristik özelliğini sağlayan doğal aroma vericiler 127 yıldır değişmeden kullanılır. Dünyanın 200'den fazla ülkesinin ilgili gıda denetim birimlerince onaylı bir şekilde ürettiğimiz <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, Türkiye'de de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı izni ile üretilmektedir ve ...
İçerik
kac gunde bir cekilis yapiliyor
Çekilişlerimiz haftalık olarak yapılmaktadır.
Marka
coco cola israi le calısıyormus dogrumu???
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> şirketi, 129 yıl önce ABD’de kurulmuş olan, %100’ü halka açık uluslararası bir şirket konumundadır ve dünya coğrafyasında çok çeşitli ekonomik, siyasi ve dini rejimlerden oluşan birbirinden farklı 206 ülkede faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimizin herhangi bir ülkeyi, hükümeti, herha...
Kampanyalar
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.