15 yıldır coca cola içmedim. Tadını unuttum. Kapıma bırakılan zero'yu içmem için bir neden söyler misinzi?

ŞAHİN

12 Nisan 2017

Merhaba Şahin Can,

Coca-Cola'da dahil portföyümüzde yer alan tüm ürünlerimiz güvenli, ürünlerimizin içerikleri gıda otoriteleri tarafından onaylıdır. 

Bir gıda maddesi olan Coca-Cola’yı da tüketirken, tüm yiyecek ve içecekler gibi kaynağı fark etmeksizin kalori alımına katkıda bulunacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Tüketicilerimizin bilinçli tercihler yapabilmesi için, Coca-Cola da dahil tüm ürünlerimizin enerji ve besin değerleri ambalajlarımız üzerinde yer almaktadır. 1 bardak (250 ml) Coca-Cola yaklaşık 113 kalori içerir. 

İnsanlara seçenek sunmanın önemine inanıyoruz. Bazı kişilerin meşrubatlarımızın tadını çıkarırken aldıkları kalori miktarını azaltmak istediklerini biliyoruz. Bu nedenle Coca-Cola Zero gibi şeker ve kalori oranı düşük veya şekersiz ve kalorisiz lezzetli birçok içecek sunmaktayız. Ayrıca, birçok içeceğimizi çeşitli porsiyonlarda sunuyoruz. Aynı zamanda, kişilerin kendileri ve aileleri için anlamlı seçimler yapabilmeleri için bütün içeceklerimizin içerdikleri kalori miktarı hakkında bilgiler sağlıyoruz.

Dengeli bir yaşam tarzının anahtarı çeşitli gıda ve içecekleri kararında tüketmektir. Buna Coca-Cola gibi meşrubatlar da dahil olabilir. Bütün gıda ve içecekler gibi meşrubatlar da aşırıya kaçılmadığı müddetçe dengeli bir yaşam tarzının parçası olarak tüketilebilir. Her bireyin beslenme alışkanlıkları ve gıda tüketimi farklıdır. Kendi tüketiminize uygun gıda miktarlarını belirlemek için bir uzmandan yardım alabilirsiniz.

İlgili olduğu kategoriler

Katılımınız için teşekkür ederiz.

Cevaplanmış soru!

Bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyin!

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?

HABERLER

  • BİLGİLENDİRME

    EVDEKİ SAAT VE SHAE GILL COKE STUDIO’NUN YENİ ŞARKISI “ONE LOVE” İÇİN BİR ARAYA GELDİ

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    COCA-COLA VE RIOT GAMES İŞ BİRLİĞİNDEN DOĞAN YEPYENİ BİR ÜRÜN: “COCA-COLA ULTIMATE ZERO SUGAR”

    DETAYLI BİLGİ

  • HABER

    KIZ KARDEŞİM PROJESİ, BURS PROGRAMI, GÜÇLENME PROGRAMI VE YENİ İŞ BİRLİKLERİ İLE GENÇ KADINLARA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

    DETAYLI BİLGİ

;